Techtogether Most érdemes jelentkezni az Automotive Hungary-re

Most érdemes jelentkezni az Automotive Hungary-re

autopro.hu/P.B. | 2022.01.14 11:16

Most érdemes jelentkezni az Automotive Hungary-re

Fotó: Hungexpo

2022-ben a megszokottól eltérő, új időpontban, május 10-13. között rendezek az Automotive Hungary szakkiállítást. Az esemény társrendezvénye a 15. Mach-Tech és a 9. Ipar Napjai kiállítás lesz. A kiállítók január végéig kedvezményesen jelentkezhetnek és regisztrálhatnak az eseményre.

Tizedik alkalommal rendezik meg az Automotive Hungary-t, mely kiállítás arra hivatott, hogy a magyar járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhassanak egymással. A Hungexpo közleménye szerint egy olyan szakmai fórumot kívánnak létrehozni és fejleszteni, mely nemcsak a tájékozódást segíti, hanem valódi üzleti lehetőségeket is nyújt.

Az Automotive Hungary mindig is elkötelezett volt a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így természetes, hogy a szakmai partnerek támogatásával a rendezvény és a hozzá kapcsolódó konferenciák az iparág aktuális témáit, kihívásait ismertetik, elemzik; legyen szó beszállítás-fejlesztésről, chiphiányról, alternatív hajtásról, kommunikációról vagy utánpótlásról.

Érdemes jelentkezni

Az IoT alapjaiban alakítja át a beszerzési szokásokat, a gyártást, a gyártók és beszállítók közötti információáramlást, így ezek a folyamatok egyedül már nem menedzselhetők. Az autóipar szereplőinek még szorosabban kell együttműködni egymással, az oktatási intézményekkel és a kutatóintézetekkel, hogy ne maradjanak le a fejlesztésekben.

Partnereket kell találni a fejlődéshez! Erre pedig kiváló lehetőséget nyújt az Automotive Hungary, melyre kiállítóként január végéig még kedvezményesen lehet jelentkezni. A szakmai kapcsolatépítésre további lehetőséget biztosít, hogy egyszerre három kiállítás kerül megrendezésre Mach-Tech és az Ipar Napjai kiállításokkal együtt.

A rendezvény fókuszpontjában a magyar beszállítók, a rendszerintegrátorok és a fenntarthatóság állnak majd. A kiállítás egyedi megjelenésre ad lehetőséget, valamint a külföldi beszerzőkkel való kapcsolatépítést is megkönnyíti.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink