Techtogether Hogyan alakítja át az ESG a vállatok életét? A TECHTOGETHER+-on kiderül!

Hogyan alakítja át az ESG a vállatok életét? A TECHTOGETHER+-on kiderül!

Pörge Béla | 2023.09.15 09:22

Hogyan alakítja át az ESG a vállatok életét? A TECHTOGETHER+-on kiderül!

Fotó: Shutterstock

Vásárolja meg belépőjét a TECHTOGETHER+ járműipari konferenciájára, és látogasson el október 17-én a budapesti Eiffel Műhelyházba, ahol mindent megtudhat arról, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie a következő években az ESG okozta szabályváltozások miatt.

Az ESG - az angol Environmental, Social és Governance szavak rövidítése - egy olyan keretrendszert jelöl, amelynek célja, hogy a pénz- és tőkepiaci szereplők a fenntarthatóság szempontjából objektíven ítélhessék meg a gazdálkodó szervezetek tevékenységét. Az Európai Unió új vállalati jelentési kötelezettségeket fogadott el az ESG-elvek mentén, melyeket lépcsőzetesen vezetnek be 2024-től. A cégek számára mérettől függően tehát 1-3 év áll rendelkezésre a felkészülésre. De mit kell tennie a beszállítóknak, hogy megfelelhessenek az új követelményeknek? Mire figyeljünk, hogy a nagyvállalatok beszállítói maradhassunk?

Ezekre – és még további más kérdésekre – kaphat választ a TECHTOGETHER+ járműipari konferencián október 17-én Budapesten, az Eiffel Műhelyházban. Ahogyan a konferencia címe - A fenntarthatóság útján az autóipar - Versenyképes megoldások a mesterséges intelligenciától az elektrifikációig – is jelzi, az eseményen szó lesz a járműipar legfontosabb trendjeiről, a meghatározó innovatív technológiákról és a legfőbb kihívásokról.

Fenntarthatóság az iparban

A konferencia ESG szekciójában Ács István, a Bosch Rexroth ügyvezető igazgatója is előadást tart, de hallhatják Fekete Attila, a fiREG.hu fejlesztési vezetője gondolatait is. Előad még Gadácsi-Borosi Aranka, a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. ECO-Design szakértője, közös előadással készül Tóth Bálint, a Nefab Packaging Hungary Kft. ügyvezetője és Mórocz Gergely Technical Project Manager, de előadással készül Szücs Réka, a Deloitte Magyarország Fenntarthatóság és Klímaváltozási tanácsadás Üzletágvezetője is.

Akikkel már biztosan találkozhat a TECHTOGETHER+ rendezvényen

ACPS Automotive Kft., AVL Hungary Kft., Bosch Rexroth Hajtás- és Vezérléstechnika Kft., CATL Hungary Kft., Deloitte, fiREG.hu Kft, Hepenix Kft., Kontron Hungary Kft., Knorr Bremse Fékrendszerek Kft., Knorr Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft., Magyar Suzuki Zrt., Mitsubishi Electric Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe, msg Plaut Hungary Kft., Nefab Packaging Hungary Kft., Schunk Intec Kft., Siemens Zrt., SK On Hungary Kft., SMC Hungary Kft., Trenkwalder Recruitment Kft., Tequa Akadémia.

Az október 17-én a budapesti Eiffel Műhelyházban megrendezésre kerülő TECHTOGETHER+ Járműipari konferencia mellett egy innovatív ipari technológiákra fókuszáló szakmai találkozó, és a már komoly hagyományokkal rendelkező Techtogether mérnökhallgatói verseny is megszervezésre kerül.

Az egynapos rendezvényen párhuzamosan zajlanak a programok az eltérő közönségnek. Az autopro.hu és a MAGE közös járműipari konferenciájának a belépő díja: 60.000 Ft+áfa. Szerezze be jegyét most az alábbi linkre kattintva! A rendezvény keretében megtartott szakmai találkozó és mérnökhallgatói verseny díjmentesen látogatható, csupán előzetes regisztrációhoz kötött.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink