Techtogether Megvédte címét a BME FRT

Megvédte címét a BME FRT

autopro.hu | 2015.10.30 16:18

Megvédte címét a BME FRT

A fővárosi versenyautó-építők győzelmével zárult az idei Techtogether Automotive Hungary. A második helyre az Óbudai Egyetem csapata futott be, a bronzérmet a győri Arrabona Racing Team szerezte meg.

Három napig ismét a hazai járműipari képzésben résztvevő mérnökhallgatókra figyelt a szakma, hiszen tucatnyi felsőoktatási intézmény 17 csapata mérte össze tudását és soft skill képességeit a Hungexpo csanrokában. A tavalyi rendezvényhez képest változást jelentett, hogy nem volt külön döntő és vígaszág, vagyis minden csapat a végső pillanatig bversenyben volt a győzelemért. Prezentáció, műszaki feladatok, expocaching, szakmai kvíz tette próbára a fiatalok tudását és képességeit, míg péntek délutámnra megszületett a végeredmény.

Techtogether Automotive Hungary 2015 - díjátadó
Galériánk a díjátadóról

A zsűri döntése alapján 2014 után idén is a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Formula Racing Team csapata (BME FRT) söpörte be a győzelmet, innentől viszont erősen borult a papírforma. A csapatok helyezése az alábbi táblázatban látható, képes összefoglalónk pedig a fenti képre kattintva tekinthető meg.

Helyezés

Csapat neve

1.

BME FRT

2.

OECO

3.

Arrabona Racing Team

4.

ME- Kart

5.

KEFO Motorsport

6.

Szengine

7.

Pollroth Team

8.

Szenergy

9.

Pepp- Air

10.

Paradicsom Csapat

11.

GamfKart

12.

Pannon Racing

13.

Formula Racing Miskolc

14.

DE DC Racing Team

15.

Sophiane Motorsport

16.

BC Team

17.

BME Motostudent

Kiemelt Partnereink