Szolgáltatók Vegyen részt méréstechnika és mérőeszköz-felügyelő képzésen!

Vegyen részt méréstechnika és mérőeszköz-felügyelő képzésen!

autopro.hu | 2021.02.10 15:18

Vegyen részt méréstechnika és mérőeszköz-felügyelő képzésen!

Fotó: Pexels

A termelővállalatoknál elengedhetetlen, hogy a termékkel és folyamatokkal kapcsolatos méréseket, valamint az azokkal összefüggő tevékenységeket megfelelő képzettségű munkatársak végezzék.

Velük szembeni elvárás, hogy ismerjék a metrológiai, és a minőségirányítási rendszerben alkalmazható méréses vizsgálatok alapjait, eszközeit, a mérési eljárásokat, rendszereket, módszereket. A tanultakat legyenek képesek alkalmazni, mind a gyártás/szolgáltatás, mind a minőségügyi vizsgálatok terén. Ehhez nyújt támogatást a Tequa „Méréstechnika és mérőeszköz-felügyelő” képzése, amelyet modulrendszerben kínálnak.

A négy napos képzés célja, hogy a résztvevők megértsék a mérőeszközökkel és kalibrálással kapcsolatos fogalmakat és képesek legyenek a gyakorlatban a kalibrálási eljárások kiválasztására, kidolgozására, elvégzésére. A jegyzőkönyvek alapján tudjanak dönteni a mérőeszköz megfelelőségéről, a „Döntési szabály” figyelembevételével, ismerjék meg a vonatkozó előírásokat, azok különbségeit (kalibrálás, hitelesítés). A résztvevők áttekintést nyernek a mérőeszközök beszerzésén, nyilvántartásán, kalibrálásán túl a teljes merőeszköz felügyeletről.

A Méréstechnika képzést február 22-23-án, a Mérőeszköz-felügyelő képzést pedig 25-26-án tartja a Tequa Akadémia.

Jelentkezzen a képzésekre még ma, a következő linken!

Kiemelt Partnereink