Szolgáltatók Segítséget nyújt a termelési folyamathibák feltárásához a Tequa

Segítséget nyújt a termelési folyamathibák feltárásához a Tequa

autopro.hu/V.M. | 2022.05.11 15:18

Segítséget nyújt a termelési folyamathibák feltárásához a Tequa

Fotó: TEQUA

A termelésben döntő fontosságú a hibalehetőségek és azok hatásainak feltárása. Ebben segít a Tequa International Kft. „VDA-AIAG Folyamat-FMEA” online képzése, amin a résztvevők megismerhetik az FMEA elkészítésének lépéseit.

Hirdetés

Az oktatás végére a résztvevők elkészítik egy folyamatelem FMEA-ját. Megismerkednek az alapelvekkel, a legfontosabb módszerekkel és szabályokkal, valamint megértik az FMEA hasznosságát.

A tanfolyam célja: a folyamat FMEA végrehajtásának megismerése a VDA-AIAG közös FMEA kiadvány követelményei alapján.

Célcsoport: minden olyan munkatárs, aki részt fog venni az FMEA folyamatában: mérnökség, minőségtervezés, minőségirányítás, valamint a vállalat gyártási folyamataihoz kapcsolódó különböző technológiáknak a konkrét gyártással napi kapcsolatban álló szakértői.

A tanfolyam során megszerezhető kompetenciák: Az oktatás során a résztvevők az FMEA készítésének és aktualizálásának lépéseit ismerik meg egy egyszerű példán vagy vállalati folyamatlépésen keresztül szemléltetve.

Időpont: 2022.06.09 09:00 - 2022.06.09 17:00 (Csütörtök)

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a Tequa Akadémia weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink