Szolgáltatók Objektumorientált programozásban segít a Beckhoff

Objektumorientált programozásban segít a Beckhoff

autopro.hu | 2024.04.11 10:20

Objektumorientált programozásban segít a Beckhoff

Fotó: Beckhoff

Az oktatás olyan felhasználók számára ajánlott, akik már ismerik a TwinCAT 3 fejlesztői környezetet, és szeretnék kihasználni az objektumorientáltság előnyeit a PLC programozásban:

A képzés során a résztvevők egyszerű feladatok megvalósításán keresztül fedezhetik fel a strukturált szövegben könnyedén alkalmazható objektumorientált programszemléletet.

Objektumorientált programozás TwinCAT 3 fejlesztőkörnyezetben

  • Alap-koncepció ismertetése;
  • IEC 61131-3 szabvány szerinti objektumorientált programozás ismertetése;
  • Objektumorientált programozás eszközeinek bemutatása: funkcióblokk, methodus, property, interfész, absztrakt osztályok, öröklődés, polimorfizmus, “super” és “this” kulcsszavak;
  • Objektumorientált programozás gyakorlófeladatok készítése.

Követelmények

A tanfolyam a TwinCAT 3 alapoktatáson megszerzett ismeretekre épít.

Időpont: 2024.04.15 09:00 - 2024.04.15 17:00 (hétfő)

Helyszín: 1097 Budapest, Táblás u. 36-38-G Épület 2. Emelet

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a Beckhoff weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

A PC-alapú vezérléstechnikán alapuló, nyílt automatizálási rendszereket megvalósító Beckhoff Automation nemzetközi vállalatcsoportot Hans Beckhoff alapította 1980-ban. A vállalat széles termékpalettáján ipari PC-k, terepi I/O- és terepibusz-komponensek, szervohajtások, szervomotorok, lineáris szállítórendszerek, automatizálási szoftverek, valamint az ipari képfeldolgozáshoz szükséges hardverek és szoftverek szerepelnek. A vállalat székhelye a németországi Verlben található, a nemzetközi piacon pedig 40 leányvállalatán és disztribútorokon keresztül jelenik meg, világszerte több mint 75 országban képviseltetve magát. A Beckhoff világszerte több mint hatezer embert foglalkoztat, és 2022-ben 1,515 milliárd eurós forgalmat ért el. A vállalatnak disztribútoron keresztül 2005 óta van képviselete hazánkban, azonban a folyamatos és dinamikus forgalomnövekedésnek köszönhetően 2012-től már szükségessé vált a magyarországi leányvállalat létrehozása is.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink