Szolgáltatók Az Audi sehol sem lenne a jó szakemberei nélkül

Az Audi sehol sem lenne a jó szakemberei nélkül

autopro.hu | 2013.11.06 13:20

Az Audi sehol sem lenne a jó szakemberei nélkül

Az Audi Hungaria részt vesz az Automotive Hungary konferencián és kiállításon. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója előadást tart a megnyitón a vállalat fejlődésének mérföldköveiről és a régióban betöltött szerepéről.

Hirdetés

– Az Audi Hungaria 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar autóiparnak és hozzájárul az ország gazdaságának fejlődéséhez – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. – Ez a sikertörténet nem magától értetődő, ez munkatársaink elkötelezettségének, hozzáértésének és lelkesedésének eredménye.

Thomas Faustmann előadása mellett az Audi Hungaria két további szakmai előadást kínál a kiállítás látogatóinak. Wolfgang Demmelbauer-Ebner, a motorfejlesztés területének vezetője november 8-án a hajtásláncok fejlesztését alakító globális hatásokról, míg Csizmadia-Csiky László november 9-én „Felsőoktatási kapcsolatok a jövő szakembereinek biztosítása érdekében” címmel tart előadást.

Az Audi Hungaria 100 négyzetméteres standon mutatja be az érdeklődőknek a vállalat aktuális karrierlehetőségeit, a duális szakképzést, az utánpótlás-programokat és az új Audi A3 Limousine-t. Emellett az autógyártó Győr városával közösen betekintést nyújt a győri járműipari életpályamodellbe, amelyen a város minden képzéssel kapcsolatos intézménye részt vesz. Itt olyan showelemek, mint autós kvíz és látványszerelde emelik majd a kiállítás fényét. A rendezvény 9:00 órától 18:00 óráig látogatható.

Kiemelt Partnereink