Oktatás Újabb angol nyelvű képzés indul Budapesten

Újabb angol nyelvű képzés indul Budapesten

MTI | 2019.12.17 12:29

Újabb angol nyelvű képzés indul Budapesten

Angol nyelvű alapképzést indít szeptemberben Budapesten a francia ESSCA School of Management, az 1909-ben alapított intézményt a Financial Times az egyik legjobb üzleti iskolának minősítette.

Hirdetés

A tájékoztatás szerint a három éves képzésen a vezetői ismeretek átadása, elsajátítása során a hallgatók egy félévet a választott vállalatnál töltenek, illetve a francia alma mater is egy teljes szemeszterre várja a magyar diákokat.

A közleményben kiemelték, hogy az érettségihez kötött felvételi elbeszélgetésen a vezetői hozzáállást, kompetenciákat és készségeket is mérik a jelentkezőknél.

Ösztöndíjat hirdettek

A budapesti kampuszra felvételt nyert hallgatók számára az iskola ösztöndíjat hirdetett, amely kedvező feltételeket biztosít három éven keresztül.

Deli-Gray Zsuzsa, az ESSCA Magyarország igazgatója a közleményben kiemelte, az iskola kiválóságát több nemzetközi akkreditáló szervezet elismeri, rendelkeznek az európai EQUIS, az amerikai AACSB és az angol ABMA nemzetközi akkreditációval. A diákok tanulmányaik végén az ESSCA francia állam által elismert "Bachelor in International Management" francia diplomát kapják meg.

A képzés és az ösztöndíj iránt érdeklődő magyar diákok jelentkezését az ESSCA budapesti kampusza 2020. február 14-ig várja.

Nyitókép: Pixabay

Kiemelt Partnereink