HR Ablak Új vezérigazgatót keres a ZF

Új vezérigazgatót keres a ZF

autopro.hu/P.B. | 2022.03.21 08:18

Új vezérigazgatót keres a ZF

Fotó: ZF Press

A ZF regnáló vezérigazgatója, Wolf-Henning Scheider a vállalat sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy nem kívánja tovább betölteni a cégvezetői pozíciót. A német járműipari beszállítónak így új személyt kell találnia a posztra.

Hirdetés

Wolf-Henning Scheider, a ZF vezérigazgatója nem kívánja meghosszabbítani a jelenlegi, 2023 januárjában lejáró szerződését. Addig viszont kitölti az idejét és a cégnél fog dolgozni, távozása után pedig az autóiparon kívül keres majd új kihívást – ismertette a ZF sajtótájékoztatóján.

Scheider kiválónak minősítette kapcsolatát a felügyelőbizottsággal, valamint úgy fogalmazott, hogy a német járműipari beszállítónál vezérigazgatóként eltöltött idő a 35 éves szakmai pályafutásának legjobb időszaka volt.

A vezérigazgató kijelentette, hogy segítséget fog nyújtani a vállalatnak utódja megkeresésében, de a döntés a felügyelőbizottság kezében van – idézi Scheidert az Automobilwoche.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink