HR Ablak Új állásportál segíti a közlekedési szektor dolgozóit

Új állásportál segíti a közlekedési szektor dolgozóit

autopro.hu/V.M. | 2020.06.02 13:19

Új állásportál segíti a közlekedési szektor dolgozóit

Fotó: GM Corporate Newsroom

Az amerikai Autóipari Alkatrész-beszállítók Szövetsége (Automotive Aftermarket Suppliers Association – AASA), valamint egy, az autóipari vezetők számára létrehozott állásportált üzemeltető APA Search egy új álláskereső-oldallal segítik a munkájukat a koronavírus-járvány miatt elvesztett közlekedési szektorban dolgozókat.

Hirdetés

A még májusban felállított ingyenes platform az APA weboldalán alapszik, célja a közlekedési ágazat dolgozóinak és munkáltatóinak összekötése. Az új munkatársak után kutató vállalatok egy, a szektor minden feladatkörét lefedő adatbázisban kereshetik az ideális jelölteket.

Paul McCarthy, az AASA elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy az új együttműködés egy fontos része annak, amit a szervezetük a legjobban csinál: „Támogatjuk a hasznos kapcsolatok létrejöttét iparágunkban és erőforrásainkkal segítjük tagvállalatainkat. Az autóipari alkatrészpiac az értékes munkaerő megtartásával fog a jövőben is növekedni és prosperálni a COVID-19-járvány hatásainak ellenére is.”

Howard Kesten, az APA Search elnöke hozzáfűzte, hogy amennyiben mindent jól csináltak, az adatbázisnak az első harminc napban exponenciális ütemben kell növekednie – áll a SAE International cikkében.

Kiemelt Partnereink