Gyártósor Zoller szerszám zsugorrendszer a Rolatasttól

Zoller szerszám zsugorrendszer a Rolatasttól

autopro.hu | 2023.11.07 14:23

Zoller szerszám zsugorrendszer a Rolatasttól

Fotó: Rolatast Kft.

A Rolatast Kft. által forgalmazott Zoller »powerShrink« szerszám zsugorrendszer az elektronika, a szoftver és a mechanika tökéletes együttműködését testesíti meg. Ennek köszönhetően optimális energiahatékonyságot és maximális biztonságot nyújt.

Hirdetés

Az »actbyLight« biztonságosan végig vezeti Önt a zsugorozási folyamaton, ami magába foglalja a »shrinkbyLight« tekercs funkciót, az indukciós tekercs LED-vezérlését és a hűtőrendszer »coolbyLight« LED-es útmutatóját a kezelő számára.

A Zoller »powerShrink«-el időt takarít meg, csökkenti az áramköltségeit és védi a zsugorbefogókat az elektronika, a szoftver és a mechanika tökéletes együttműködésének, valamint a jól átgondolt, folyamatbiztos zsugorozási folyamatnak köszönhetően.

Az érdi Rolatast Kft. német szerszámgépek és azok perifériáinak forgalmazásával, valamint kapcsolódó márkaszerviz szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. A cég kínálatában fúráshoz, maráshoz, köszörüléshez használt berendezések, légtisztító és munkadarabtisztító rendszerek, illetve beállító- és mérőgépek egyaránt megtalálhatóak.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink