Gyártósor Szerszámgyártási Akadémiára hív a Kontron

Szerszámgyártási Akadémiára hív a Kontron

autopro.hu | 2024.03.25 13:17

Szerszámgyártási Akadémiára hív a Kontron

Fotó: Kontron

Olyan rendezvényre hívja az érdeklődőket a Kontron, aminek segítségével komoly versenyelőnyre tehetnek szert. A rendezvény díjmentesen látogatható, de regisztrációhoz kötött.

A német ipar gyengélkedése szűkíti a piaci lehetőségeket és ilyen körülmények között csak a maximálisan automatizált szoftverekkel és folyamatokkal dolgozó szerszámtervezők és -gyártók tudják megőrizni, vagy erősíteni piaci pozíciójukat.

A Kontron „Szerszámgyártás Akadémia” című rendezvényén olyan tervezési, szimulációs, gyártási és gyártás ütemezési automatizmusokat és eszközöket fognak bemutatni, amivel a felhasználók egyértelmű versenyelőnyre tehetnek szert. Nem pár százaléknyi előnyökről beszélünk!

Látogasson el a herceghalmi Abacus Business & Wellness**** hotelban tartott eseményre, ismerje meg a termelékenység új szintjét!

Kinek érdemes ellátogatni az eseményre?

A rendezvényre ipari cégek, és oktatási intézmények aktív képviselőit várják:

  • műszaki vezetőket, szerszámüzem vezetőket, szerszám tervezéssel vagy gyártással foglalkozó mérnököket, gyártási folyamatmérnököket
  • műszaki oktatási intézmények szerszámtervezést, gyártást oktató tanárait

A részvétel díjmentes, de előzetes, hiánytalan online regisztrációhoz kötött. A részletes programot és a regisztrációs felületet ide kattintva éri el.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink