Gyártósor Ollós emelők a Jankovits Engineering-től

Ollós emelők a Jankovits Engineering-től

autopro.hu | 2022.04.12 14:18

Ollós emelők a Jankovits Engineering-től

Fotó: Jankovits Engineering

Vállaljuk hidraulikus működtetésű ollós emelők készítését, speciális igények alapján, egyedi mérettel, terhelhetőséggel, egyéni felhasználási célokra szabottan. Mérnökcsapatunk az Ön igényeinek megfelelő ollós emelő konstrukciót dolgozza ki, ami pontosan beilleszthető lesz a gyártási rendszerébe.

Emelőink rendelkeznek az alapvető biztonsági funkciókkal: zuhanásgátlással, illetve a karbantartáshoz elengedhetetlenül szükséges rögzítő/kitámasztó elemekkel és számtalan kiegészítési lehetőséggel.

Amennyiben az ollós emelő közvetlenül kapcsolatba kerül emberekkel, akkor kiegészítjük egy biztonsági kerettel, beépíthető védőharmonika is. Nagy igénybevétel esetén az ollókarok forgáspontjai megvalósíthatóak tűgörgős csapágyazással, a támasztópontoknál beépíthetők gördülő csapágyazással ellátott acélgörgők. Végálláskapcsolók vagy útmérő rendszer segítségével köztes pozíciókban történő megállást is tudunk biztosítani.

A hidraulikus tápegység elhelyezhető integráltan az ollós emelőben vagy külön egységként is, illetve egyéb (orsós, hevederes, pneumatikus) működtetéssel is tudjuk szállítani.

Az ollós emelőasztalokat további számos funkcióval kiegészíthetjük:

  • forgóasztal (akár motoros működtetéssel)
  • görgős pad (akár motoros működtetéssel)
  • kármentő tálca
  • billenő asztallap hossz- és keresztirányban
  • munkadarab megfogó készülék felépítmény
  • korlát vagy oldalfal
  • rámpa bármely oldalra
  • komplett egység automatizálása PLC vezérléssel, Ipar 4.0 rendszerben

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidrauikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Az 1992-ben családi vállalkozásként alakult Jankovits Engineering mára egy 82 fős vállalattá fejlődött, jelentős szerepet betöltve a hazai gépgyártás, automatizálás és ipari hidraulika területén. A vállalat kiemelt figyelmet fordít a kutatásra és fejlesztésre, melynek irányvonala a megnövelt élettartam, az energiatakarékos üzemmód és a környezetbarát technológiák kialakítása. Az innovációs fejlesztéseknek köszönhetően a társaság folyamatosan szélesíteni tudja termékpalettáját, mely a vevők számának növekedését és a vállalkozás stabilitásának megerősítését eredményezi.

Kiemelt Partnereink