Gyártósor Megbízható partner a repülőgépipar számára

Megbízható partner a repülőgépipar számára

Roll-N | 2019.05.02 12:22

Megbízható partner a repülőgépipar számára

A Roll-N speciális megoldásával elnyerte az ügyfél hosszútávú bizalmát.

Hirdetés

Az ügyfél

...egy nemzetközi úttörő vállalat a légi és űrközlekedési iparágban. Vezető szerepet tölt be repülőgépipari termékek, szolgáltatások és megoldások tervezésében, gyártásában és szállításában globális szinten. A vállalat egész Ázsiában, Európában és Amerikában rendelkezik repülőgép- és helikopter-végösszeszerelő üzemekkel és a 2000-es év óta több mint hatszorosára növelte megrendelési volumenét.

A kihívás

A repülőgépgyártás végösszeszerelési folyamata során különleges követelmények hárulnak a logisztikai szolgáltatóra. Ezért a vállalat a nehéz és érzékeny repülőgép-alkatrészek szállítására olyan lábvédővel rendelkező forgóvillás görgőt keresett, amely a védelmi funkciója mellett a talajszennyeződésekét és a kis alkatrészeket is el tudja távolítani az útpályáról. A szállítóeszközök kézi mozgatása miatt az alacsony gördülési ellenállás is nagyon fontos szerepet játszott.

A Blickle megoldása

Mivel a görgő rendkívül nagy terheléseknek van kitéve, ezért egy hegesztett acél nagy teherbírású görgő lett kifejlesztve négy kerékkel és egy masszív forgókoszorúval. A viszonylag alacsony beépítési magasság garantálja a villa stabilitását. Az összesen négy kerék alkalmazása révén a terhelés nagyobb felületen oszlik meg. A minimális gördülési ellenállás és a nagyfokú padlóvédelem elérése érdekében a kiváló minőségű Blickle Extrathane® poliuretán elasztomer futófelületű öntvénykerekeket javasoltuk. Emellett a görgő lábvédővel is el lett látva. Az arra felszerelt poliuretán tolóél pedig eltolja a kis akadályokat az útból és zavartalan, zökkenőmentes haladást biztosít.

Az eredmény

Az ügyfelet elsősorban nem a költségmegtakarítás mozgatta, hanem az, hogy megtalálja az optimális görgőt a felhasználási céljára. A Blickle fenti megoldásával és megbízható szervizszolgáltatásával elnyerte az ügyfél hosszú távú bizalmát.

ROLL-N Ipari Kerekek Kft.
H - 1037 Budapest
Hunor u. 44-46.
Tel.: +36 1 453-0169
[email protected]
www.roll-n.huwww.blickle.hu

Kiemelt Partnereink