Gyártósor Maximális helykihasználás a Liftregal állványrendszerrel

Maximális helykihasználás a Liftregal állványrendszerrel

autopro.hu | 2023.07.04 17:21

Maximális helykihasználás a Liftregal állványrendszerrel

Fotó: Jungheinrich

A Jungheinrich Hungária Kft. kínálatában megtalálható Liftregal liftes állványrendszer egyszerre teszi lehetővé a maximális helykihasználást és a hatékony komissiózást.

Hirdetés

A liftrendszerű tároló nagyobb raktárterületet biztosít alacsonyabb számú rakodóhely esetén, akár a termelésben, akár a raktárban. Ideális megoldás a gyakran váltakozó árucikkek rugalmas kezelésére és a hatékonyság megőrzésére. A zárt rendszer mindkét oldalon függőlegesen betárolt tálcákból, kitároló és vezérlő rendszerből áll, amelyek az árut az ergonomikusan kialakított kezelőnyíláshoz szállítják. A tálca komissiózásával párhuzamosan a kitároló rendszer a háttérben már a következőt készíti elő, így csökkentve az időveszteséget. Nagy sebesség, minimális várakozási idő és a tökéletesített tálcakezelés garantálja a legjobb komissiózási teljesítményt. A Jungheinrich Logistics Interface interfészopción keresztül, amely csatlakozást biztosít a raktárirányítási szoftverhez, a liftrendszerű tároló könnyen összeköthető a már meglévő rendszerrel.

  • Jelentős raktárfelület-megtakarítás a tárolóban a helyiség magasságának kiaknázásával (akár 30 méterig)
  • Hatékonyabb komissiózás az útvonalak lerövidítésével
  • A rugalmas bővíthetőség garantálja a jövőbeli befektetési biztonságot

Az 1953-ban alapított, hamburgi Jungheinrich vállalat mára vezető szereplővé nőtte ki magát az üzemen belüli logisztika területén. Világszerte 18 ezer alkalmazottuk dolgozik a legjobb intralogisztikai megoldások kifejlesztésén, megvalósításán, optimalizálásán és fenntartásán. A Jungheinrich portfóliójában találhatók targoncák, teljesen automatizált logisztikai rendszerek, intelligens szoftveres megoldások, valamint kapcsolódó szerviz- és pénzügyi szolgáltatások egyaránt.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink