Gyártósor KLT ládaszállító kocsik a Maxi-Szertől

KLT ládaszállító kocsik a Maxi-Szertől

autopro.hu | 2023.11.14 11:18

KLT ládaszállító kocsik a Maxi-Szertől

Fotó: Maxi-Szer Kft.

A Maxi-Szer Kft. mára nagy tapasztalattal rendelkezik a gyártáskiszolgáló vontatmányok gyártásában. Termékei között a KLT ládaszállító kocsik is megtalálhatók.

Hirdetés

A cég által gyártott ládaszállító kocsikat zártszelvény és lemez szerkezet, méretezett, megfelelő futófelület jellemzi, Blickle kerekeken vontathatóak. Extra szolgáltatás a mindkét oldalon lehajtható rámpa. A kocsik teherbírása 800 kilogramm.

Az utóbbi években a Maxi-Szer Kft. több, mint ezer gyártáskiszolgáló vontatmányt, kocsit gyártott mind az autóalkatrész-gyártó vállalkozások, mind egyéb multinacionális vállalkozások részére. Saját termékeik között megtalálható a KLT ládaszállító kocsi (bodenroller), a huzalszállító kocsi, különböző típusú raklapszállító eszközök, de polcos vontatmányok is. Ezen eszközök gyártásán kívül a karbantartást, szervizelést is vállalják.

Az 1996-ban alapított Maxi-Szer Kft. raktártechnikai rendszerek, intralogisztikai rendszerek és üzemeberendezések tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Az elmúlt évtizedekben számos logisztikai vállalkozás, multinacionális gyártó, autóipari beszállító bízta meg az intralogisztika területén felmerülő igények megol​dásával.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink