Gyártósor Ez az egyezség megreformálhatja a lean gyártást

Ez az egyezség megreformálhatja a lean gyártást

autopro.hu/P.B. | 2020.10.16 06:23

Ez az egyezség megreformálhatja a lean gyártást

Fotó: Benteler

A TBM Consulting lean gyártással és az ellátási láncok menedzselésével foglalkozó szakembereket fog össze, ezzel segítve ügyfeleiket abban, hogy a lehető leghatékonyabban működjenek, saját szavaik szerint elkötelezettek a rugalmas és hatékony vállalatok felépítése mellett. A Vanguard Software tagjaként erre még több lehetőségük lesz.

A Vanguard Software 1995 óta van jelen a piacon, jelenleg hatvannál is több országban piacvezető a Predictive Planning területén. Az előrejelzéseiket informatikai, ellátási, üzleti, keresleti és működési területeken is készítik, lefedve több fontos iparágat.

Nathan Goldstein, a Vanguard üzleti ágának egyik vezetője elmondta, hogy a TBM Consulting filozófiájának középpontjában a sebesség és az agilitás áll, ami a cég gyártásban szerzett tapasztalatainak és szakértelmének ötvözésével ideális tagjává emeli a TBM-et a Vanguard Software hálózatában.

A TBM szerint ezzel a lépéssel gyorsabb és olcsóbb szolgáltatásokkal elégíthetik ki ügyfeleik igényeit – írja a Manufacturing Global.

Kiemelt Partnereink