Gyártósor BGS ISD22: Műanyagok sugárzási térhálósítása a kritikus infrastruktúrában

BGS ISD22: Műanyagok sugárzási térhálósítása a kritikus infrastruktúrában

autopro.hu | 2022.09.23 15:23

BGS ISD22: Műanyagok sugárzási térhálósítása a kritikus infrastruktúrában

A kritikus infrastruktúra és az ahhoz kapcsolódó termékek, mint a kábelek, vezetékek, csövek, tömlők és elektronikus biztonsági komponensek a mindennapjaink szerves részét képezik. Itt a funkcionalitás, a biztonság és a megbízhatóság egyaránt alapvető követelmények.

A sugárzási térhálósítás kritikus infrastruktúra biztonságos működésében játszott szerepéről Dr. Michal Daněk és Peter Jorsal fog beszélni ezen prezentáció alkalmával. Az egyik nagy és fontos termékcsoport, amelyik esetében különösen jól hasznosítható a sugárzási térhálósítás, és amelyik részletesen is tárgyalásra kerül, a hőre zsugorodó profilok. A burkolati csatlakozások jelentősen hozzájárulnak a helyi fűtési és hűtési rendszerek biztonságos és megbízható működéséhez. A vásárlóknak és a kiállítóknak kínálkozó előnyöket Peter Jorsal, a Kingspan munkatársa fogja bemutatni.

Az előadás 2022 szeptember 29-én, 13:00-13:30 között fog zajlani. Az ingyenes regisztráció online végezhető el.

A BGS Beta-Gamma-Service egymás után a második alkalommal hívja az érdeklődőket a BGS Sugárzási Szolgáltatási Napokra (BGS ISD). Szeptember 28-a az elektronok és gamma sugarak orvosi eszközök sterilizálásában alkalmazását járja körül. Szeptember 29-én a tudományos és kutatói világ, valamint az ipar szakértői fogják megvitatni a műanyag szegmenshez kapcsolódó új technológiákat és felfedezéseket, valamint a sugárzási térhálósításban rejlő lehetőségeket.

Tekintse át a programot és jelentkezzen a 2022-es BGS Sugárzási Szolgáltatási Napokra!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink