Gyártósor BGS ISD22: Hogyan növelhető a műanyagok hőellenállása?

BGS ISD22: Hogyan növelhető a műanyagok hőellenállása?

autopro.hu | 2022.09.26 15:22

BGS ISD22: Hogyan növelhető a műanyagok hőellenállása?

Fotó: BGS

A hőre lágyuló műanyagok előnye, hogy deformálhatóak melegítés hatására. Ez az előny azonban egyben hátrány is. A 2022-es BGS Sugárzási Szolgáltatási Napokon a műanyagok hővel szembeni ellenállósága is a témák között szerepel.

Előadásában Bonnet professzor azt a kérdést fogja megválaszolni, hogy „A különböző polimerek miért eltérő mértékű hőellenállással rendelkeznek?”, illetve, hogy a hőellenállás miért fokozható a sugárzási térhálósítással. Az előadás egy gyakorlati kísérletet is magába foglal. Az előadás 2022 szeptember 29-én, 12:00-12:25 között lesz. Az ingyenes regisztráció online végezhető el ezen a linken.

A BGS Beta-Gamma-Service egymás után a második alkalommal hívja az érdeklődőket a BGS Sugárzási Szolgáltatási Napokra (BGS ISD). Szeptember 28-a az elektronok és gamma sugarak orvosi eszközök sterilizálásában alkalmazását járja körül. Szeptember 29-én a tudományos és kutatói világ, valamint az ipar szakértői fogják megvitatni a műanyag szegmenshez kapcsolódó új technológiákat és felfedezéseket, valamint a sugárzási térhálósításban rejlő lehetőségeket.

Tekintse át a programot és jelentkezzen a 2022-es BGS Sugárzási Szolgáltatási Napokra!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink