Gyártósor 3D bérnyomtatás, 3D szkennelés és visszamodellezés a Kvint-R-től

3D bérnyomtatás, 3D szkennelés és visszamodellezés a Kvint-R-től

autopro.hu | 2022.08.17 14:21

3D bérnyomtatás, 3D szkennelés és visszamodellezés a Kvint-R-től

Fotó: Kvint-R Kft.

A Kvint-R Irodatechnikai Kft. számos különféle additív technológiával és további, 3D szkennelésen alapuló szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

Hirdetés

Cégünk számos különféle additív technológiával (FDM, SLA, DLP, MJP, CJP, MJF) működő berendezéssel rendelkezik, amelyekkel lehetőségünk van ügyfeleink gyártási igényeit kiszolgálni. Ezen túlmenően nyomtatási kapacitásunk alkalmas kisebb szériák elkészítésére, alapanyagtól, valamint darabszámtól függően vákuumöntésére is. A különféle alapanyagokkal feltöltött printereink lehetővé teszik számunkra, hogy a felhasználói követelményekhez igazodva a megoldások széles skáláját kínáljuk:

  • Prototípusok készítése
  • Kisebb szériák gyártása
  • Egyedi alkatrészek pótlása
  • Koncepció modellek
  • Design termékek
  • Egyedi céges ajándékok nyomtatása

További szolgáltatásaink:

3D szkennelés

  • Meglevő tárgyak, alkatrészek digitalizálása nagy pontosságú, professzionális 3D szkennerekkel

Reverse engineering (visszamodellezés)

  • A reverse engineering, más néven visszatervezés során a fizikai alkatrészekről, meglevő tárgyakról professzionális 3D szkenner segítségével egy térbeli pontfelhőt hozunk létre, amelyből ezt követően visszamodellezéssel állítjuk elő a parametrikus, szerkeszthető CAD modelleket.

Ajánlatért látogasson el weboldalunkra!

A Kvint-R Irodatechnikai és 3D Nyomtatási Kft. 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozásként 1991 óta jelentős szereplő a hazai irodatechnika és speciális nyomtatók piacán. Az elmúlt közel 30 év során a piaci kihívásoknak megfelelően folyamatosan bővítette kínálatát, fejlesztette szolgáltatásait, új technológiákat vett fel a portfoliónkba. Ennek az innovatív üzleti filozófiának köszönhetően kezdett el foglalkozni 3D technológiákkal a cég, és ennek köszönhetően vált napjainkra a 3D nyomtatás és az additív gyártástechnológia egyik piacvezető cégévé.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Kiemelt Partnereink