Gyártók Talpmasszázs funkció is van az Audi díjnyertes luxusautójában

Talpmasszázs funkció is van az Audi díjnyertes luxusautójában

autopro.hu/Sz.F. | 2018.04.05 12:22

Talpmasszázs funkció is van az Audi díjnyertes luxusautójában

Tekintélyes díjat nyert el az Audi zászlóshajója. Az átadóra április 4-én a New York-i Autószalon (New York Auto Show) keretében került sor.

Hirdetés

24 országból összesen 82 zsűritag értékelte a környezetvédelmi szempontokat, a menetteljesítményeket, a piaci relevanciát és az ár/érték-arányt. A végső szavazáson az Audi A8 végül két vetélytársával szemben győzedelmeskedett, a márka kilencedik „World Car Awards” diadalát aratva.

– E díj nagy elismerés számunkra és csúcsmodellünk számára egyaránt. Az új A8 a teljes szakma egyik fő innovációs motorja, amely újszerű, érintéses kezelési rendszerével, következetes és széleskörű elektronizálásával, illetve a magas fokon automatizált vezetés műszaki feltételeivel még magasabbra emeli a mércét az autógyártásban – emelte ki Peter Mertens, Audi AG igazgatótanácsának a műszaki fejlesztés területéért felelős tagja.

Igényes anyagválasztása és manufaktúra-szintű kidolgozása mellett olyan különlegességek jellemzik, mint a lézervilágításával kiegészített HD Matrix LED fényszórók, a dinamikus összkerékkormányzás vagy a talpmasszázs-funkciót is tartalmazó hátsó nyugágyülés-csomag.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink