Gyártók Színes egyéniségek az új Mini Edition modellek

Színes egyéniségek az új Mini Edition modellek

autopro.hu/D.Á. | 2022.10.31 04:19

Színes egyéniségek az új Mini Edition modellek

Mini Cooper SE Resolute Edition | Fotó: BMW PressClub Global

Exkluzív dizájn és felszereltség jellemzi a Mini Edition modelleket, amelyek 2022 novemberétől érhetőek el. Új színekben pompázik majd a három- és ötajtós, valamint a kabrió Mini Resolute Edition, a Mini Clubman Untold Edition, és a Countryman Untamed Edition is, igazán egyedi karaktert kölcsönözve a modelleknek.

A Mini három- és ötajtós kivitel, a kabrió Convertible és a Cooper SE Resolute Edition kiadásban Nanuq White fehérben és Enigmatic Black feketében is elérhető lesz, valamint a tető és a tükörházak is választhatók fehér vagy fekete fényezéssel. A különkiadás részeként alapfelszereltség lesz a Mini Driving Assistant csomag is, amely kényelmi és biztonsági funkciókat tartalmaz. A jövőben a három- és ötajtós, valamint Convertible Minikben az Active Guard funkció figyelmeztet majd az ütközésekre az autó előtt haladó vagy álló járművel, és 10 és 60 kilométer/óra között le is lassítja az autót. A Driving Assistant része a sávelhagyás-figyelmeztető is. Az Active Cruise Control adaptív sebességtartó automatika 30 és 140 kilométer/óra között tartja a kívánt sebességet és az elöl haladó járműtől való távolságot.

A Resolute Edition új fényezésopcióihoz társulva a jellegzetes Mini dizájnelemek Resolute Bronze bronzszínű bevonattal is elérhetőek. Ezek az elemek a fényszórók karimái, a hűtőmaszk széle, a hátsó lámpák, a betétek az első sárvédőkön, az ajtókilincsek, valamint a Cooper S-sen a kötény légbeömlői és a tanksapka. Az emblémák és a modell nevének felirata megfelelő kontrasztot állít a dizájnelemeknek: ezek, és a hűtőmaszk belső éle, valamint a kipufogóvég magasfényű Piano Black feketében pompázik. A három- és ötajtós kiviteleken egyaránt egy fekete csík fut körbe az ablakok alatt. A motorháztetőn több árnyalatú arany csíkok díszelegnek.

Mini Cooper S Resolute Edition

Mini Cooper S Resolute Edition | Fotó: BMW PressClub Global

Praktikum és dizájn

A Mini Clubman Untold Edition a shooting brake kategória egy modern felfogása, amely egyesíti a sportosságot a magas szintű használhatósággal. A beltér öt személynek biztosít kényelmes helyet, a csomagtér pedig 360 literről 1250-re bővíthető. Az Untold Edition novembertől a Cooper S-hez és a Clubman John Cooper Works ALL4 modellhez is elérhető lesz Midnight Black II feketében is. A Sage Green zöld fényezést kiegészíti a magas minőségű, 3D-nyomtatással gyártott dizájnbetét az első sárvédőkön, fekete színben. Öt vékony, párhuzamos sportcsík húzódik végig a motorháztetőn és a tetőn.

Mini Cooper S Clubman Untold Edition

Mini Cooper S Clubman Untold Edition | Fotó: BMW PressClub Global

Stílusos természetjáró

Az Untamed Edition kiadás kihangsúlyozza a Mini Countryman terepjárós, durva kinézetét. A stílusos variálható belterű mindenes csomagtartója 450 literről 1390-re bővíthető, és novembertől szintén elérhető lesz Naruq White fehérben. Ez a szín visszaköszön a Mini emblémákon, az első és hátsó lökhárítón és az oldalszoknyákon is, de megtalálhatók az Edition modellre jellemző grafikák és betétek is az autó oldalán és a sárvédőkön. A Mini Countryman a mindennapi városi forgalmat és a terepet is hasonló magabiztossággal kezeli. A sárvédőkön található dizájnbetéten, a küszöbön, az üléseken és a kormányon elhelyezett „Untamed” felirat emlékezteti a vezetőt, milyen különlegességben ül.

Mini Cooper SE Countryman ALL4 Untamed Edition

Mini Cooper SE Countryman ALL4 Untamed Edition | Fotó: BMW PressClub Global

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink