Gyártók Sportosabb kiadás is készülhet a Porsche Taycanból

Sportosabb kiadás is készülhet a Porsche Taycanból

autopro.hu/P.B. | 2021.05.25 12:20

Sportosabb kiadás is készülhet a Porsche Taycanból

Fotó: Porsche Newsroom

Két sportos változatot is tervez a Porsche az elektromos Taycan modellhez. A GTS és a Sport Turismo GTS néven futó változatok sajtóértesülések szerint már 2022-ben utcára kerülhetnek.

Hirdetés

A Porsche egyébként is ismert arról, hogy modelljeinek széles választékát kínálja, így nem meglepő a kiszivárgott két, sportosabb változat a Taycanból. A modell már egyébként is rendelkezik több variációval: a 4S (360 és 420 kilowattos teljesítmény), a Turbo (460 és 500 kilowattos teljesítmény) és a Turbo S (460 illetve 560 kilowatt) áll a vásárlók rendelkezésére, hamarosan pedig érkezik a Taycan Cross Turismo is.

A fentieket követheti a két GTS, amik még sportosabb, és még inkább a teljesítményre koncentráló kivitelek lesznek. A kiszivárgott információk alapján a GTS a 4S és a Turbo közé lesz pozicionálva, ennek megfelelően az ára 106 és 153 ezer euró között várható.

Közben a Porsche még kora tavasszal dobott piacra egy szoftverfrissítést a Taycanhoz, aminek köszönhetően a 2019-es és a 2020-as autók ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezhetnek, mint a 2021-ben gyártott társaik – írja az electrive.com.

Kiemelt Partnereink