Gyártók Limitált szériás modell a Citroën karácsonyi ajándéka

Limitált szériás modell a Citroën karácsonyi ajándéka

autopro.hu | 2022.12.24 12:19

Limitált szériás modell a Citroën karácsonyi ajándéka

Fotó: Citroën

A sikeres első sorozat után újabb ezer autóból álló adag érkezik a Citroën My Ami Buggy típusából. A limitált szériás járműveket az Amit forgalmazó országok között osztják majd el. Örömhír ez azok számára, akiknek nem sikerült elcsípniük az első változatból készült 50 jármű valamelyikét,

A francia gyártó szerint a „My Ami Buggy” világméretű forgalmazása az Ami sikerének egyenes következménye. Az elektromos jármű az alapjául szolgáló koncepciónak és széles körű elérhetőségének köszönhetően forradalmasította a helyi közlekedést, és 2020 végén történő bevezetése óta kilenc országban több mint 30 ezer darabot adtak el belőle.

Az Ami térhódítása 2023-ban is folytatódik: Svájc és Málta mellett a márka a modell forgalmazását Franciaország tengeren túli megyéire is ki szeretné terjeszteni. A lista korántsem teljes, várhatóan további országokkal bővül.

Sietni kell vele

2023 első negyedévének végén újabb 1000 „My Ami Buggy” kíván értékesíteni a Citroën. Örömhír ez azok számára, akiknek nem sikerült elcsípniük az első változatból készült 50 jármű valamelyikét, hiszen június 21-én mindössze 18 perc alatt elfogyott a teljes széria.

Ne feledje, aki kapja, marja. Ha érdekli a My Ami Buggy, jobb, ha készen áll, és azonnal lecsap rá, amint 2023 első negyedévének végén megnyílik a rendelés. Ehhez az alábbi linken keresztül kell regisztrálni: https://www.citroen.fr/ami#my_ami_buggy

Az első szállításokra várhatóan a nyár végén kerül sor.

Karácsonyi ajándék

Az újabb változat nem sokban tér el az eredetitől, de azért tartogat néhány meglepetést, melyekről még a tavasz előtt értesülhetünk. A karakteres, egyszerre robusztus és trendi modellel játszva kikerülhetjük a városi dzsungel csapdáit, és a szabadban – például a tengerparton – is másfajta élet vár ránk. A tengerrel már az Ami sztenderd változata is különleges kapcsolatot ápolt. Komoly szerepet vállalt az energetikai átállásban Görögországban, Halki szigetén, ahol a rendőrség és a parti őrség autóflottáját gyarapította. De ugyanez történt az olaszországi Maddalena szigetén is, ahol a kibocsátásmentes közlekedés jegyében hét Ami szolgálja a rendőrséget és a kikötői hatóságokat.

Ezzel a karácsonyi ajándékkal kíván boldog ünnepeket egy meglepetésekben gazdag új év küszöbén a Citroën.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink