Gyártók Limitált szériás autóval ünnepel a Range Rover

Limitált szériás autóval ünnepel a Range Rover

autopro.hu/P.B. | 2020.06.18 06:16

Limitált szériás autóval ünnepel a Range Rover

Fotó: Land Rover Media

Limitált, 1970 darabszámban legyártott modellel ünnepli a Land Rover a Range Rover ötvenedik születésnapját. A darabszám a típus megjelenésének dátumára utal, de természetesen nem ez lesz az egyetlen múltidéző eleme.

Hirdetés

A Land Rover ikonikus modelljének, a Range Rovernek a születésnapját ünnepli. A Range Rover 1970-ben jelent meg, erre való utalásként 1970 darab Range Rover Fifty készül, melyek mind egyedi azonosítóval rendelkeznek. Az utastérben több jelzés is emlékeztetni fogja az autóban ülőket arra, hogy ez a különleges, limitált szériás Range Rover egyike. Például az ajtókon, a küszöbökön és a váltóházon is lesznek majd feliratok.

Elegáns, luxust idéző beltér.

Elegáns, luxust idéző beltér. | Fotó: Land Rover Media

Az autó több színben is rendelhető, de a színtől függetlenül elegáns, összetéveszthetetlen külső megjelenéssel bírnak a Range Rover Fifty példányok.

Egyike a színváltozatoknak.

Egyike a színváltozatoknak. | Fotó: Land Rover Media

Arról nincs hivatalos tájékoztatás, hogy meddig lesznek elérhetőek a limitált kiadású Range Roverek, de az egyedik, gondosan aprólékosan megtervezett járművek gyártása már megkezdődött, így aki ilyen autót akar venni, annak érdemes sietnie a rendeléssel!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink