Gyártók Kitárja kapuit az Audi Hungaria

Kitárja kapuit az Audi Hungaria

autopro.hu | 2023.06.02 14:23

Kitárja kapuit az Audi Hungaria

Fotó: Audi Hungaria

Alapításának 30 éves jubileuma alkalmából nyílt napot szervez a győri Audi Hungaria Zrt. A világ legnagyobb motorgyára egy felejthetetlen napot ígér látogatóinak.

Szeretnéd tudni, hogyan készülnek a nagyteljesítményű motorok, amelyek az Audi RS modelleket, vagy éppen a Lamborghiniket hajtják? Kíváncsi vagy, hogyan építik össze az ikonikus, már-már hungarikumnak számító Audi TT-t? Érdekel, hogyan préselik az Audi RS e-tron GT és a Bentley modellek egyes karosszériaelemeit?

Ha a fentiekre a válasz ige, akkor érdemes ellátogatnod az Audi Hungaria üzemébe július 8-án.

A vállalat közleményében nem csak az autók szerelmeseinek, hanem a leendő munkahelyüket keresőknek is ajánlja nyílt napját, amelyről további részleteket a későbbiekben fog megosztani.

A részvétel ingyenes és regisztráció sem szükséges. Ugyanakkor szívesen fogadják, ha a látogatók jelzik részvételi szándékukat a nyílt nap Facebook eseményénél.

Az Audi Hungaria Zrt. a magyar gazdaság meghatározó szereplője, hazánk egyik legnagyobb vállalata. A maroknyi csapattal elindult motorgyártás mára a világ legnagyobb motorgyárává fejlődött, ahol több mint 5 millió négyzetméteren 8000 motor készül naponta a Volkswagen konszern márkái számára. A győri üzemben 1998-ban indult az autógyártás, ma az Audi TT és Q3 modellek készülnek ott. A gyár 2001 óta saját műszaki fejlesztéssel is rendelkezik, továbbá 2005 óta Győrben működik Közép-Európa egyik legnagyobb szerszámgyára is, ahol szerszámok, gyártóberendezések készülnek az Audi szinte összes telephelye számára, valamint alkatrészek is a Volkswagen konszern egyes modelljeihez. A gyár 2013 óta az autógyártás teljes vertikumát lefedi.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink