Gyártók Íme, a legújabb győri Audi

Íme, a legújabb győri Audi

Biró Csongor | 2014.06.18 09:07

Íme, a legújabb győri Audi

Nem kellett sokat várni a következő új győri Audira, elkészültek az Audi TT Roadster első példányai, szemfüles fotósok le is kapták az álcázott kabriót.

Kémfotókon a kabrió

Az Autoevolution.com kémfotóin jól látszik, hogy a roadster ugyanolyan dögös lesz, mint a kupé. Ugyanarra a keresztmotoros alapra építették, mint azt. A LED-es fényszórók mellett a modell megkapta az Audi különleges folyadékkristályos kijelzőjét is.

A motorkínálatról még nem lebbentette le a fátylat a győri gyártó, de minden bizonnyal a kétliteres dízel 185 lóerős lesz, a kétliteres benzines 230 lovas, de minden bizonnyal érkezik majd az 1,8 literes turbós benzines 180 lóerővel és a legerősebb TTS változat 310 lóerőt mozgósítva. Mivel a kocsi várhatóan ötven kilóval lesz könnyebb, mint elődje, a TTS Roadster 5 másodperces százas sprintje garantált. Az autó bemutatója a januári detroiti szalonon várható, de ezt a sajtóinformációt Győrből nem erősítették meg, ahogy azt sem, hogy gyengébb, 150 lóerős benzines és dízelmotorok is bekerülhetnek a kínálatba.

Kiemelt Partnereink