Gyártók Haditengerészetnek épített gyárat a Rolls-Royce

Haditengerészetnek épített gyárat a Rolls-Royce

autopro.hu/P.B. | 2021.11.04 15:18

Haditengerészetnek épített gyárat a Rolls-Royce

Fotó: Naval History and Heritage Command

Befejezte új csarnokának munkálatait a Rolls-Royce. A tizenegy millió dollárból megvalósuló beruházás keretében a legkorszerűbb megoldásokat tudják kínálni az Egyesült Államok haditengerészetének.

A beruházás keretében a Rolls-Roys modernizált egy 2322 négyzetméteres csarnokot, amiben így már a legkorszerűbb technológiai megoldásokat tudják kínálni katonai megoldásokra a Walpole városában található üzemben. A cég valamelyest bővítette a portfólióját, most már vízsugaras gépeket is karban tud tartani.

A cég több mint ötven éve szolgálja ki az Egyesült Államok haditengerészetét ezzel az üzemmel, Dan Rediger, Rolls-Royce tengerészeti részlegének vezetője pedig büszke arra, hogy ez az együttműködés a jövőben is folytatódhat.

Kellett a kapacitásbővítés

A Rolls-Royce az amerikai haditengerészet flottájának 95 százalékával foglalkozik ilyen-olyan módon, ráadásul az új katonai programok miatt folyamatosan kap megrendeléseket karbantartással és új alkatrészek gyártásával kapcsolatban, így az új csarnok sem lesz kihasználatlan.

A Massachusetts államban található üzem a tervek szerint fellendíti a régiót is, hiszen új, korszerű, legmodernebb technológiákkal felszerelt munkahelyeket teremt a környéken – írja a Manufacturing Global.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink