Gyártók Fiatalok tervezhetik meg a jövő Rolls-Royce-át

Fiatalok tervezhetik meg a jövő Rolls-Royce-át

autopro.hu/P.B. | 2020.04.19 16:20

Fiatalok tervezhetik meg a jövő Rolls-Royce-át

Fotó: Rolls-Royce Press

A járvány miatt Nagy-Britanniában is zárva tartanak az iskolák, eleve csak a legszükségesebb esetekben lehet kimenni az utcára. Ebben a helyzetben a Rolls-Royce versenyt hirdetett a házhoz kötött, ambiciózus fiataloknak, akik a jövőben tervezők szeretnének lenni. A győztes az iskolájának is sokat fog segíteni!

Hirdetés

A „Young Designer Competition” (fiatal tervezők versenye) elnevezésű versenyre május 18-ig nevezhetnek a legfeljebb 16 éves fiatalok szerte a világból, nem csak az Egyesült Királyságból. A verseny célja, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt hasznosan tölthessék az idejüket a tervezői vénával megáldott fiatalok és szüleik.

A Rolls-Royce által meghirdetett verseny győztese megkapja a digitális tervezetét az autónak, valamint egy barátjával együtt egy sofőrrel ellátott Rolls-Royce fogja bevinni az iskolába a koronavírus-járvány lecsengése után. A legjobb pályázó szintén luxus iskolai utat nyerhet, továbbá az iskolája kap egy Greenpower elektromos autót, amivel részt vehet az intézmény a Greenpower Goblin Challenge nevű versenyen.

A Rolls-Royce egyedi autókat is gyárt

A luxusautó-márka számára nem idegen, hogy a vásárlói egyedi autókat rendelnek, hiszen a cégnek a fő profilja, hogy különleges luxusautókat készít. A verseny egyúttal lehetőséget biztosít a fiatalok számára, hogy megéljék a kreativitásukat.

Ez a verseny egyébként a Rolly-Royce családi napjának a kiterjesztése a fiatalok számára, hogy világszerte megmutathassák tehetségüket és kreativitásukat, emellett pedig a versengés idejére elfeledhessék a járvány okozta nehéz perceket – írja a Machinery.

A fent említett díjak mellett fontos megemlíteni még, hogy az első két helyezett oklevelet kap, melyet a Rolls-Royce első embere, Torsten Müller-Ötvös ír majd alá. Arról, hogy a Rolls-Royce vezetőjének miért van részben magyar neve, az autopro.hu egy korábbi cikke ad magyarázatot.

Kiemelt Partnereink