Gyártók A kényelem új szintjét nyújtja a megújuló S-osztály

A kényelem új szintjét nyújtja a megújuló S-osztály

autopro.hu/P.B. | 2020.08.17 18:20

A kényelem új szintjét nyújtja a megújuló S-osztály

Fotó: Daimler Media

A Daimler közleménye szerint a Mercedes S-osztály ugyan mindig is a kényelem terepe volt, de a mostani generáció modelljei valódi menedéket nyújtanak a munkahely és az otthon között, soha nem látott komfortot biztosítva az autó utasai számára.

Hirdetés

Az új S-osztály modelljeinél a kényelmes ülések és a nyugalmat árasztó világítás jelenti az alapot, amit szinte már meg sem kell említeni a többi funkció mellett. A belső borítás eleganciát áraszt magából, egyes elemeket a jachtokból kölcsönöztek. A kijelzők és a műszerfal elhelyezkedése szintén a lehető legnagyobb komfortot biztosítja.

A LED technológiának köszönhetően az utastér interaktív világítást kapott, aminek biztonsági funkciója is van: egyes figyelmeztetések alkalmával nemcsak a kijelző, hanem a beltér is pirosan villog.

Masszás helyett autózás

A megújuló E-osztályhoz hasonlóan, annál kiterjedtebb funkciókkal az új S-osztály is rendelkezik energetizáló móddal. A Daimler közleménye szerint az autó „Fit&Health” menüpontja egy valóságos utazással ér fel a különböző pihentető és relaxáló funkciók világában: a fény- és a hangeffektek segítségével nyugtató légkört teremt az autó.

Sőt, az okostelefonunkkal összekapcsolva az autó rendszere azt is megmondja, hogy megfelelően alszunk vagy túl stresszesek vagyunk-e.

Az új S-osztály számos érzékünkre hat hangokkal, fényekkel, illatokkal és érintéssel. A Mercedes szerint az új modellek eddig nem látott szintre emelik az autókban elérhető luxust és kényelmet. A megújult S-osztály 2021-ben jelenik meg.

Kiemelt Partnereink