Gyártók A jövő megérkezett: 140 zöld buszból álló flottát küld az utakra a Scania

A jövő megérkezett: 140 zöld buszból álló flottát küld az utakra a Scania

autopro.hu/G.I. | 2017.09.07 15:16

A jövő megérkezett: 140 zöld buszból álló flottát küld az utakra a Scania

A járművek mindegyike üzemeltethető biodízellel, 70 közülük hibrid technológiával is rendelkezik. Egy norvég város fogja üzemeltetni a környezettudatos buszparkot.

A buszokkal együtt a Scania Fleet Care szolgáltatást is biztosítja a svéd cég a norvég Kristiansand településnek, teljes körű felelősséget vállalva ezzel a flotta javításáért és karbantartásáért.

A megrendelt járművek között találunk Scania Citywide LE Suburban Hybrid típust, Scania Citywide LE Suburbant és Scania Higer A30 buszokat, különböző felszereltségekkel. A járművek 2018 júliusában lépnek forgalomba, a Boreal Buss Közlekedési Vállalat üzemelteti majd azokat az Agder Kollektivtrafikk tömegközlekedési szolgáltató nevében.

A megállapodás része egy hétéves Scania javítási és karbantartási szerződés is. A Fleet Care szolgáltatással az ügyfél javíthatja a teljes flotta rendelkezésre állását, jobb költségellenőrzést tesz lehetővé, valamint pozitív hatással van a pénzforgalomra is. A Scania mérnökei és technikusai folyamatosan diagnosztizálják és megtervezik a szükséges intézkedéseket és azok idejét, minimalizálva ezáltal a közlekedési folyamatokban bekövetkező zavarokat.

Amellett, hogy ez a megrendelés a Scania legnagyobb hibrid busz megrendelése, a leszállított mennyiség a Norsk Scania számára is a legnagyobb buszos megrendelést jelenti.

Kiemelt Partnereink