Szolgáltatók Rámozdultak az autóimportőrök a nagycsaládokra

Rámozdultak az autóimportőrök a nagycsaládokra

Kuthi Áron | 2019.04.25 13:35

Rámozdultak az autóimportőrök a nagycsaládokra

7+ Üléses Hétvége – A Nagyautós Teszt – ezzel a címmel hirdeti a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) azt a kétnapos hétvégi programot, ahol tizenhárom autómárka mutatja be legalább hétüléses modelljeit.

Hirdetés

A NOE április 27-28-i rendezvényére tizenhárom márka települ ki: a Citroen, a Peugeot, a Dacia, a Renault, a Fiat, a Ford, a Honda, a Kia, a Nissan, az Opel, a Skoda, a Volkswagen és a Toyota.

Az autós családi nap természetesen a 2,5 millió forintos, július 1-jétől igényelhető állami támogatás miatt jött létre, és úgy tűnik, a prémiummárkákon kívül a legtöbb hazai importőr számít is a megnövekedett érdeklődésre. A Skoda hazai márkaképviselete már 3,7 millió forintos kedvezménnyel kínálja a Kodiaq Ambition és Style modelleket.

Korábban a Duna Autó állította táblázatba, hogy tizennyolc forgalmazott márkájukból mely modellek jönnek szóba az államilag támogatott autóvásárláshoz. A belépőszint a Dacia Lodgy, amelynek ára 3,5 millió forint, erre nem is vehető igénybe a teljes támogatási összeg, csak 1,75 millió forint. A főszabály, hogy a kiválasztott gépjármű bruttó vételárának maximum 50%-a lehet a támogatás.

A hétvégi családos autónézegető eseményen való részvétel regisztrációhoz és családonként ezer forint befizetéséhez kötött.

Kiemelt Partnereink