Gyártók MGSZ: az elnök maradt, a név változott

MGSZ: az elnök maradt, a név változott

autopro.hu/B.Cs. | 2014.05.27 15:12

MGSZ: az elnök maradt, a név változott

Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Gépjárműipari Szövetség, amelyen Kilián Csaba a szervezet ügyvezető főtitkára ismertette az MGSZ 2013-as tevékenységét, módosították az alapszabályt, majd titkos szavazással megválasztották az új tisztségviselőket, az elnökség, valamint a felügyelőbizottság tagjait.

A közgyűlés a jogszabályi változásoknak megfelően módosította az MGSZ alapszabályát és jóváhagyta, hogy a szövetség a továbbiakban Magyar Gépjárműipari Egyesületként (MAGE) folytatja tevékenységét.

Budapesten tartotta tisztújító közgyűlését a MAGE

Az új elnökség és a felügyelőbizottság elnököt választott a soraiból, majd jóváhagyták a 2014-es költségvetési tervet. Az elnökség tagjai: Lőre Péter (Audi Hungaria Motor Kft.), Brumbauer József (BPW Hungária Kft.), Lepsényi István (Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.), Ryoichi Oura (Magyar Suzuki Zrt.), Thomas Geier (Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.), Gál Péter (Opel Szentgotthárd Kft.), Pintér István (Rába Járműipari Holding Nyrt.), Javier González Pareja (Robert Bosch Kft.), Bundschuh Nándor (Schwarzmüller Járműgyártó és Kereskedelmi Kft.), Erdélyi Péter (Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete). A MAGE elnöke négy újabb évre Pintér István lett.

A felügyelőbizottság új tagjai: Urbán László, Armin Krug és Berethalmi Péter, a bizottság elnöke Urbán László lett.

Kiemelt Partnereink