Gyártók Beindul Kaposváron a tűzoltóautó-gyártás – sok fotóval

Beindul Kaposváron a tűzoltóautó-gyártás – sok fotóval

autopro.hu/P.M. | 2019.05.17 15:24

Beindul Kaposváron a tűzoltóautó-gyártás – sok fotóval

Gyártóközpontot és regionális szervizt létesít az elsősorban tűzoltójárművek gyártásával és felújításával foglalkozó állami tulajdonú BM Heros Zrt. Kaposváron jövő tavasszal.

Hirdetés

A budapesti székhelyű társaság tűzoltógépjárművek, gépjárműfecskendők, habbaloltók, speciális egyedi gépjármű felépítmények, műszaki mentőszerek, felépítmények gyártásával, szerelésével, komplettírozásával és véginstallálásával foglalkozik. Továbbá kommunális járművek, speciális járműfelépítmények gyártása is szerepel a tevékenysége között. Szolgáltatásai között megtalálható a tűzoltógépjárművek és kapcsolódó tűzoltás-technikai termékek garanciális és garancia időn túli szervizelése, karbantartása és javítása.

A cég Kaposváron öthektáros ipari parki területen végzi majd tevékenységét. A száz munkahelyet létrehozó projekttel párhuzamosan félmilliárd forintból oktatási és képzőközpontot hoznak létre, és beindul a műszaki szakemberképzés a városban a Kaposvári Egyetem és az Óbudai Egyetem összefogásával.

A tervek szerint a 2020 őszén induló kaposvári műszaki felsőoktatási képzés biztosítja a szakember-utánpótlást a BM Herosnál.

Magyar tűzoltójárművek
Kattintásra képgaléria nyílik, nézze meg, milyen termékek készülnek a BM Heros budapesti telephelyén!

Kiemelt Partnereink