Beszállítók Új telephelyen a tatabányai színesfém-forgalmazó

Új telephelyen a tatabányai színesfém-forgalmazó

MTI | 2014.07.16 15:11

Új telephelyen a tatabányai színesfém-forgalmazó

A színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozó Vas-Színesfém Kft. 107 millió forintos, sajáterős beruházással átadta a tatabányai ipari parkban új telephelyét.

Hirdetés

Brenda János elmondta, a tízezer négyzetméteres telken 790 négyzetméteres raktárat, valamint 130 négyzetméter alapterületű irodát alakítottak ki. A 2014-ben 20 éves vállalkozás eddig bérelt telephelyen működött.

Az új létesítményben az áruraktározás mellett a vevők igényeinek megfelelően elvégzik az általuk forgalmazott anyagok méretre darabolását, valamint négy tehergépkocsival a termékek házhoz szállítását is vállalják.

A Vas-Színesfém Kft. jelentősebb vevői között a győri, a móri, a mosonmagyaróvári, a székesfehérvári és a tatabányai ipari park cégei találhatók meg. A vállalkozás 2009-ben nyitott webáruházat, amely az utóbbi években dinamikus fejlődésnek indult, mára innen származik a cég bevételének 20 százaléka.

A társaság éves árbevétele 2013-ban 457 millió forint volt. A bővítéssel a vállalkozás az árbevétel 10-20 százalékos növekedésére számít - mondta el a tulajdonos.

Kiemelt Partnereink