Beszállítók Új energiairányítási szabványt vezetett be az AGC

Új energiairányítási szabványt vezetett be az AGC

autopro.hu | 2023.12.13 11:17

Új energiairányítási szabványt vezetett be az AGC

Fotó: AGC

Az AGC Glass Hungary Kft. vezetése kinyilvánította elkötelezettségét az indokolatlan energiafelhasználás csökkentése, az energiafelhasználás hatékonyság növelése és a társadalmi szerepvállalás részeként a vonatkozó EU irányelvek követelményeinek magas szintű, kifogástalan teljesítése iránt.

Hirdetés

Közleménye szerint az AGC Glass Hungary Kft. elsődleges célja a hatékony energiagazdálkodási irányítási rendszer működtetésével a vevői bizalom megtartása, a cég jó hírnevének megőrzése és a piaci helyzetének javítása, megtartása. Ezen célok érdekében az AGC minden vonatkozó energiagazdálkodással kapcsolatos jogi követelménynek meg kíván felelni, folyamatosan fejleszti az energiával kapcsolatos rendszereit, biztosítja az információk és erőforrások elérhetőségét. Az energiahatékonyságot, mint kulcsfontosságú elemet beépítik a beszerzéseikbe.

A cég munkatársainak energiahatékonyság iránt érzett felelősségének növelésével törekszik a környezetszennyezés megelőzésére és a környezeti terhelés csökkentésére.

A fentiek egyenes következményeként az AGC Glass Hungary Kft. bevezette az ISO50001 Energiairányítási rendszerszabványt. A vállalat a beszállítóit is arra kérte, hogy ezzel összhangban végezzék tevékenységeiket a jövőben.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink