Beszállítók Sportautókhoz fejleszt head-up display-t a Continental

Sportautókhoz fejleszt head-up display-t a Continental

autopro.hu/Sz.K. | 2019.07.08 16:42

Sportautókhoz fejleszt head-up display-t a Continental

A megszokottol kisebb vetítési felületű head-up display (HUD), azaz vetített kijelző a sportkocsikban lehet ideális választás. A megváltoztatott kivetítési távolság segítségével csökkenthetették jelentősen az eszköz méretét.

A Continental legújabb fejlesztése egy különösen kis méretű, azonban nagy teljesítményű head-up display (HUD), amelyet azért hoztak létre, hogy a kis belső térrel rendelkező járművekbe, mint például a sportkocsikba is be tudják építeni.

A Continental által kifejlesztett legújabb HUD-eszközt a sofőr személyre is szabhatja. Jól látható a szélvédőn az eszköz, amelyen állítható a virtuális képnagyság. A megváltoztatott kivetítési távolság segítségével jelentősen csökkenthetették az eszköz méretét.

– Kompakt head-up display-ünk lehetővé teszi az információk nagy pontosságú láthatóságát, de a hagyományos járművekkel összehasonlítva sokkal kisebb vetítési felületen – magyarázta el Christian Trapp, a Continental head-up display-ekért felelős szenior igazgatója. – A kisebb látómezőt illetően új fejlesztésünk megfelel a legtöbb gyártó járműkoncepcióinak – tette hozzá Christian Trapp.

Kiemelt Partnereink