Beszállítók Sikerült ideiglenesen rendezni a makói Continental helyzetét

Sikerült ideiglenesen rendezni a makói Continental helyzetét

autopro.hu | 2021.03.05 09:16

Sikerült ideiglenesen rendezni a makói Continental helyzetét

Fotó: Continental Press Releases

A 2021. március 8. hétfőtől kezdődő országos korlátozások következtében a sztrájkhelyzet azonnali feloldását látja szükségesnek a Continental munkatársai és családjaik védelme érdekében.

Hirdetés

Március 8. hétfőtől mindenkinek alkalmazkodnia kell az új körülményekhez, a kisgyermekes szülőknek megoldást kell találni az óvodák és iskolák átmeneti bezárásának következményeire és a további intézkedésekre is fel kell készülni mindannyiunk egészsége védelmében. Ebből kifolyólag a Continental azt a döntést hozta, hogy felajánlja a korábbi kollektív szerződés visszaállítását határozott időre, 2021. év végéig. Ezen javaslatát már meg is osztotta csütörtök délután mindhárom szakszervezetével, azaz az CDFSZ, MGSZ és MTSZSZ képviselőivel, melyre a felek nyitottságot mutattak.

A csütörtök késő estig tartó megbeszélésen mindhárom szakszervezet elfogadta a Continental azon javaslatát, hogy a korábbi kollektív szerződést határozott időre, 2021. év végéig visszaállítsák és folytassák az új kollektív szerződés tárgyalását. Az MGSZ beszünteti a 2021. március 2.-án, kedden 14 órakor megkezdett határozatlan idejű sztrájkot.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink