Beszállítók Sebességet vált a neves autóüveggyártó

Sebességet vált a neves autóüveggyártó

autopro.hu/G.I. | 2016.07.11 06:22

Sebességet vált a neves autóüveggyártó

Új csapattal és új stratégiával erősít a Guardian Automotive: a cég egyetlen márka alatt egyesíti európai autóipari tevékenységeit, az autóipari csereüvegek állnak a fókuszban.

Hirdetés

Az üveggyártás és üvegbevonatok technológiái terén kiemelkedő innovátoranak számító Guardian Glass bejelentette, hogy a vállalat sokrétű autóipari tevékenységeit egy üzletág alá vonta össze. A Guardian Automotive-ban ötvöződnek a vállalat specializált európai gyártóüzemei, valamint a modern raktározási és elosztói hálózat, amelyek eddig külön szervezetként működtek.

A Guardian Automotive két gyártóüzemmel rendelkezik Spanyolországban (Llodio és Valencia), valamint egy központi raktárral Karlsruhéban, Németországban, amelyek kielégítik mind a helyi, mind a regionális európai ügyfeleket, kiszolgálva a viszonteladókat és a szerelőműhelyeket is. Az összevonásnak köszönhetően a Guardian Automotive zökkenőmentesebb, gyorsabb és megbízhatóbb szolgáltatást képes nyújtani.

A vállalatot ezentúl egy luxemburgi székhelyű, új vezetőségi csapat irányítja, Olivier Demeijer, a Guardian Automotive Europe üzletvezetőjével az élen. - Jelenleg mi vagyunk az egyetlen gyártó, amely kizárólag az autóipari csereüvegekre koncentrál. Legfontosabb üzenetünk, hogy hosszú távú értéket szeretnénk teremteni ügyfeleinknek - fogalmazott a menedzser.

A Guardian Automotive, az autóipar régi partnere most más tevékenységekre helyezi a hangsúlyt, megerősítve kapacitásait Európában. - A Guardian Glass részeként ugyanazokkal az üveggyártási és bevonat technológiákkal tudunk dolgozni, amelyek a világ számos ikonikus épületén visszaköszönnek. Ilyen például a világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa torony az Egyesült Arab Emírségekben. Ezen felül a Guardian Automotive működését maximálisan támogatják a Guardian Glass kutatás-fejlesztési és műszaki szolgáltatásai - tette hozzá Olivier Demeijer.

Kiemelt Partnereink