Beszállítók Öt állomásos CNC webinárium sorozattal készül ősszel a Fanuc

Öt állomásos CNC webinárium sorozattal készül ősszel a Fanuc

autopro.hu | 2020.10.05 08:18

Öt állomásos CNC webinárium sorozattal készül ősszel a Fanuc

Fotó: Fanuc

A vállalat egyik zászlóshajója, melyet több, mint 60 éven keresztül fejlesztettek, ma a világ egyik legelterjedtebb vezérlés és hajtásrendszer megoldása, amely annyira sikeres, hogy a FANUC saját gyártású szerszámgépein túl számos más gyártó is hasznosítja célgépeiben, esztergáiban és egyéb berendezéseiben, a legsokoldalúbb CNC rendszerré téve azt.

Hirdetés

Az október 14-én induló sorozaton bemutatásra kerülnek a legújabb vezérlőcsalád tagjai, így az 0iF Plus és 31iB Plus adta újdonságok, opciók és lehetőségek, továbbá a hajtásrendszerek és szervomotorok sajátosságai. Ezeken felül a Fanuc CNC-k kommunikációs megoldásait is széles körben megismerhetik a hallgatók, legyen szó Ipar 4.0 és felügyeleti rendszerekről, mint például az MT-Linki, FIELD, FOCAS2, OPC, MTCONNECT. A webináriumon szó lesz még a Fanuc fejlesztő és szimulációs szoftverekről (Ladder III, NCGuide) és egyéb hasznos kiegészítő programokról, végül az utolsó előadáson a robot és a szerszámgép közötti kommunikáció és összeköttetés lehetőségei kerülnek fókuszba.

Az online szemináriumot a Fanuc Hungary szakképzett kollégái tartják, 5 időpont és 5 téma köré szervezve, melyekre a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A rövid, 1 órás informatív tréningek remek választás lehet a reggeli kávé mellé mindazoknak, akik rendelkeznek már ismerettel a Fanuc CNC megoldásairól, azoknak, akik most ismernék vagy, illetve azoknak is, akik az iskolapadból kóstolnának bele az ipari automatizálás világába!

További információ és regisztráció az alábbi linken érhető el.

Kiemelt Partnereink