Beszállítók Már online is elérhetők az AS-PL termékei

Már online is elérhetők az AS-PL termékei

autopro.hu/Sz.K. | 2018.07.31 15:14

Már online is elérhetők az AS-PL termékei

Június közepétől az AS-PL termékeinek sora megtalálható a tekintélyes MAM Software Autocat v8 online katalógusában. Ez a dinamikus fejlődés folytatása, egyben a vállalat erőfeszítéseinek elismerése.

Hirdetés

A MAM olyan modern elektronikus katalógus, melyben könnyen és átláthatóan találhatjuk meg a keresett pótalkatrészeket. A felhasználóbarát interfészen túl a katalógus egy rendszeresen frissített termékadatbázishoz is hozzáférést nyújt.

Az Autocat v8 létrejöttének fő célja, hogy könnyű kapcsolattartást tegyen lehetővé az ügyfelek és a beszállítók között. A vállalat intenzív fejlesztéseibe az AS-PL UK Ltd. létrehozásában is segítséget jelentett.

– Jelenlétünk az MAM katalógusban a következő lépés a pótalkatrészek nagykereskedelmi eladásai felé mondta el Kevin Sharp értékesítési igazgató. – Eltökéltek vagyunk, hogy megnöveljük termékeink felismerhetőségét a brit és ír, illetve más potenciális ügyfelek között. Éppen ezért fektetünk nagy súlyt a modern számítástechnikai megoldásokra, mint amilyen egy új weboldal vagy online bolt. Az MAM platformjához való csatlakozás az AS-PL ezen tervének folytatása.

Az online téren való erősítés kifizetődőnek mutatkozik, hiszen Sharp összegzése szerint olyan sokan kívánják meglátogatni a vállalat üzemeit Gdanksban és Lubichowóban, hogy már egy teljes munkaidős pozíciót kíván a turnusok megszervezése és lebonyolítása.

– Jelenlétünk az MAM katalógusban vállalatunk fejlődésének kulcseleme a brit és az ír piacokon. Ez nem csak az ügyfelek figyelmének felhívása termékeinkre, hanem a márkánk és a régió népszerűsítése is összegezte Krzysztof Falk, az AS-PL üzletvezető igazgatója.

Az AS-PL egy teljes mértékben lengyel tőkével rendelkező vállalat, melyet 192-ben alapítottak Gdanskban. Jelenleg több mint 250 képzett munkavállalót foglalkoztat, utángyártott termékeivel pedig jelen van az egész világon.

Kiemelt Partnereink