Beszállítók LED-es ajtózár a Kiekerttől

LED-es ajtózár a Kiekerttől

Panker Gergő | 2015.02.03 05:59

LED-es ajtózár a Kiekerttől

Az autóipari zárszerkezeteket gyártó Kiekert bemutatta LED-es zárrendszerét, amely egyedi biztonsági és dizájnfunkciókat kínál a gyártóknak.

Hirdetés

Az autóiparban először a Kiekert LED-es figyelmeztető világítással látta el a zárszerkezetet, amely figyelmezteti a többi sofőrt, illetve a járókelőket, amikor az ajtót kinyitják vagy becsukják.

Az új LED-es zárszerkezet könnyebb és egyszerűbben beszerelhető, mint a korábbi változatok, ráadásul minden járműtípus esetében alkalmazható.

A vállalat szerint a LED színe és fényereje segít a márkajegyek érvényesítésében, illetve a tulajdonos igényein túl hozzáigazítható a jármű stílusjegyeihez.

A Kiekert gyerek- és biztonságizár funkciókkal is ellátta a zárszerezetet. A Kiekert ezen felül bemutatott egy új, hátsó fedett zárszerkezetet pick-upokhoz, illetve Beta-zárakat a dél-amerikai és ázsiai piacokra.

Karl Krause, a Kiekert vezérigazgatója elmondta: – A Kiekert az első olyan beszállító, amely a LED-es világítást közvetlenül a zárszerkezetbe integrálta. Az új LED-es zárrendszer remekül példázza vállalatunk intelligens, energiatakarékos technológiáit, amelyek kiválóan ötvözik a biztonságot és a könnyű kialakítást.

Kiemelt Partnereink