Beszállítók Fejlesztés Mátranovákon

Fejlesztés Mátranovákon

MTI | 2015.05.03 09:52

Fejlesztés Mátranovákon

A Bombardier Transportation Hungary Kft. európai uniós fejlesztési forrás felhasználásával fejlesztette Mátranovákon a gyártás hatékonyságát és kapacitását.

Hirdetés

A cég közleménye szerint a Bombardier Transportation Hungary Kft. 52,83 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert 2013-ban az Új Széchenyi Tervben a komplex technológiafejlesztés és foglalkoztatás támogatása pályázati kiíráson.

A vállalkozás a több mint 258,96 millió forint összköltségű projektjében a gyártási volumen növelését szolgáló megmunkálókat, hegesztő berendezéseket és különböző mérőgépeket vásárolt és korszerűsítette a gyártócsarnokot. A fejlesztés alapvető célja a gyártás hatékonyságának növelése, biztonságos és korszerű működési környezet kialakítása - írja közleményében a társaság.

A Bombardier Transportation Hungary Kft. főtevékenysége a fémszerkezetgyártás. A vállalkozás 2005-ben vásárolta meg a Mátranovákon található gyártó üzemét, melyben az elővárosi, regionális, távolsági motorvonatok és egyéb személyszállító, kötött pályás járművek forgóváz kereteinek gyártását végzi lemezdarabolással, alakítással és hegesztéssel.

Kiemelt Partnereink