Beszállítók Az Allisont választotta a Van Hool

Az Allisont választotta a Van Hool

autopro.hu | 2015.10.16 13:14

Az Allisont választotta a Van Hool

Az Allison Transmissiont, a világ legnagyobb kereskedelmi célú automata sebességváltóinak gyártóját specifikálta a Van Hool a TX sorozatjelzésű buszaihoz.

Hirdetés

Az első, Allison T525R sebességváltóval felszerelt busz egy TX17 Altano 3-tengelyes 13,2 méteres busz, melyet Paccar MX 13-375/510hp erőforrással párosítottak a belga utaztatási vállalat, a De Zigeuner részére.

Noha az Allison már évtizedek óta elérhető a Van Hool által az észak-amerikai piacra exportált buszokban, Európában ez a TX7-es az első Van Hool busz, melyet Allison váltóval szereltek fel.

Az Allison Transmission nemrégiben további váltó-modellekkel egészítette ki Torqmatic termék-családját, melyek mindegyike tartalmaz hardware and software fejlesztéseket, ami a flották számára az üzemanyag-hatékonyság növelését jelenti. Az újonnan bevezetett T1000, T2100 és T2200 automata váltók felváltják az eddigi 1000, 2100 és 2200-as modelleket, melyeket leginkább mini- és midi-buszokba, valamint távolsági buszokba építettek be Európában, az ázsiai térségben, Ausztráliában és Latin-Amerikában. A Torqmatic termékcsalád kibővítése a vásárlók részére egy teljes Allison-váltó sorozatot kínál, melyben megtalálhatók a legújabb termékfejlesztések elemei, beleértve az 5. generációs elektronikus vezérlést, vagy a FuelSense üzemanyag-hatékonyságra irányuló software-t.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink