Beszállítók 75 millió kuplungnál jár az LuK szombathelyi gyára

75 millió kuplungnál jár az LuK szombathelyi gyára

alon.hu | 2015.04.13 12:15

75 millió kuplungnál jár az LuK szombathelyi gyára

A cégnél hagyomány, hogy számon tartják és megünneplik a kerek számokat. Nem akármilyen teljesítményt értek el a termelésben.

Az április második hetén tartott eseményen részt vett Jürgen Freitag, a gyár első ügyvezető igazgatója is, aki ünnepi beszédében felidézte a 18 évvel ezelőtti kezdeteket. Rámutatott, hogy az idén fennállásának ötvenedik évfordulóját ünneplő LuK csoport világviszonylatban eddig 450 millió kuplungot gyártott. Ebből a mennyiségből mondhat magáénak 75 milliót a szombathelyi gyár - olvasható az alon.hu beszámolójában.

(Fotó: alon.hu, Czika László)

Michael Reinig jelenlegi ügyvezető igazgató hangsúlyozta: annak ellenére, hogy időközben a világ több országában is létesült LuK gyár, egyetlen helyszínen sem kellett csökkenteni a termelést. Mindez jól mutatja a cégcsoport fejlődését, folyamatos növekedését. A szombathelyi üzem napjainkban már több mint 2500 főnek ad munkát, és a mai termelési adatok alapján a következő 75 millió kuplung gyártásához a cég tervei szerint elég lesz tíz év.

Díszcsomagolást kapott a kerek mérföldkő

Nagy Péter termelési vezető megköszönte a kollégáknak, hogy munkájukkal nemcsak a mennyiségi, de a minőségi kihívásoknak is meg tudnak felelni.

Kiemelt Partnereink