Best Practice Ha mindent tudni akarsz a PC-alapú automatizálásról: Beckhoff Technology Day ötödször

Ha mindent tudni akarsz a PC-alapú automatizálásról: Beckhoff Technology Day ötödször

Beckhoff | 2019.08.29 06:35

Ha mindent tudni akarsz a PC-alapú automatizálásról: Beckhoff Technology Day ötödször

Az idén öt éves évfordulójához érkezett Beckhoff Technology Day konferencia szeptember 26-án kerül megrendezésre, a budapesti ÖbölHáz rendezvényközpont hagyományossá vált színhelyén. Az egész napos rendezvény célja, hogy esettanulmányok formájában átfogó képet adjon a PC-alapú automatizálási rendszerek világában történő szignifikáns technológiai folyamatokról, újdonságokról és fejlesztési irányzatokról.

Hirdetés

Az előadók az egyes megvalósult alkalmazásokat a fejlesztés során felmerült kihívásokkal együtt mutatják be. Szó lesz képzési lehetőségekről, valamint a Beckhoff oktatásban betöltött szerepéről.

A jubileumi rendezvényen előadást fog tartani Martin Rostan, az EtherCAT Technológiai Csoport (EtherCAT Technology Group – ETG) ügyvezető igazgatója is. Az EtherCAT-technológia a leggyorsabb ipari Ethernet-technológia, amely globálisan egyre nagyobb teret hódít. Az EtherCAT Technológiai Csoport a világ legnagyobb ipari Ethernet- és terepi buszrendszerekkel foglalkozó szervezete, amely az EtherCAT-megoldásokat használó tagvállalatokat foglalja magába. Martin Rostan előadásából megismerhetjük az EtherCAT-technológia legfontosabb jellemzőit, valamint megtudhatjuk, hogy használata milyen előnyöket nyújt a gépépítők, rendszerintegrátorok és végfelhasználók számára.

Kihagyhatatlan téma a gépi látás

Terítékre kerülnek legmeghatározóbb innovációink is, mint például a gépi látás és képfeldolgozás, valamint a gépi tanulás. A TwinCAT 3 szoftverrel az automatizálási szakemberek a már ismerős műszaki környezetben használhatják az új lehetőségeket. Az előadások közötti szünetek nem csak a kiállítótérben kihelyezett izgalmas bemutatóalkalmazások megszemlélésére teremtenek lehetőséget, hanem a hasonló területen tevékenykedő szakértők közötti tapasztalatcserére is.

Az esemény elsősorban a Beckhoff-technológiákban már jártas automatizálási szakembereket célozza meg, de természetesen szívesen látunk mindenkit, aki érdeklődik a programban szereplő témák iránt.

Részletes programért és a regisztrációhoz kattintson ide...

A Beckhoff PC-alapú vezérlési technológiára épülő, nyílt automatizálási rendszereket kínál. Széles termékpalettáján ipari PC-k, terepi I/O-eszközök, szervohajtások, szervomotorok, lineáris szállítórendszerek, valamint automatizálási szoftverek szerepelnek. A Beckhoff "New Automation Technology" filozófiája az említett termékeken és technológiákon alapuló, világszerte széles körben alkalmazott műszaki megoldásokat képviseli a CNC-vezérlésű gépektől az intelligens épületekben alkalmazott automatizálási eszközökig.
Hirdetés

Kiemelt Partnereink