Best Practice Fókuszban a bérmunkaruha

Fókuszban a bérmunkaruha

Bardusch | 2019.05.27 16:04

Fókuszban a bérmunkaruha

A bérmunkaruha szolgáltatás a világon közel ötven, hazánkban több mint húsz éve jelen van. A modern, egységes ruházatú megjelenés hozzájárul egy vállalat összetéveszthetetlen imidzséhez. Egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó bértextil cég elkészíti, raktározza, karbantartja és tisztítja a ruhákat és mindezt előfinanszírozza partnere számára. Ma már a piac szinte minden szegmensében igénybe veszik a nagymúltú, tapasztalatokkal bíró cégek a bértextil szolgáltatást.

Hirdetés

Az 1871-ben Németországban alapított Bardusch világszerte vezető cég a bérmunkaruházat területén. 4 000 munkavállalóval és több mint 40 mosodai üzemmel közel 90 000 vállalatnak szolgáltat. Minőségi szolgáltatásának köszönhetően a vállalatot a General Motors nyolcszor tüntette ki a „Worldwide Supplier of the year” címmel.

A 2000-ben alapított Bardusch Bértextília Kft. teljes körű ellátást, a partnervállalatra kialakított megoldásokat nyújt ügyfelei számára bármely szakmai ágazatban itthon, Ausztriában és Szlovákiában is.

Rendszerükben a belépők új öltözéket kapnak, minden egyes ruhának saját vonalkódos azonosító címkéje van, mely minden szükséges információt tartalmaz a ruháról, és viselőik időben, pontosan, tisztán a „saját” ruháikat kapják vissza. A ruhák viselőkhöz eljuttatása személyenként, zárható fiókokkal ellátott szekrények telepítésével történik.

A szolgáltatás számláiban mindig az aktuális létszámhoz igénybe vett ruhamennyiség jelenik meg, akár több költséghelyre csoportosítva, így könnyen beilleszthető az ügyfél kontrolling rendszerébe.

A minőségirányítás számára jelentős segítség a ruhák dolgozónként nyomon követhetősége és egyes ruhák mozgásának láthatósága, például a lángmentesített védőruhák limitált mosási számának kontrollált követése, akár több évre visszamenőleg is.

Az autóipari és elektronikai gyártást végző cégeknél egyre inkább elterjedő igény az antisztatikus vagy ESD védőruházat, illetve gyógyszeripar, orvosi eszközgyártás számára a csíramentes, tisztatérre megfelelő ruházat szolgáltatása, amelyeknek a Bardusch komoly referenciákkal problémamentesen tesz eleget. Működése ISO 9001 és 14001 szabványok szerint auditált, biológiai szennyvíztisztítással óvja a környezetet és 2014 évben megkapta a " Zöld Textiltisztító Tanúsítvány"-t is. Bardusch a növekvő igények következtében az elmúlt években új csarnokkal és energiaoptimalizáló beruházásokkal bővítette meglévő egységét.

A Bardusch Bértextília Kft. 2016 elején megkapta a Hohenstein Laboratories GmbH & Co KG: RAL-GZ 992 – Professional Textile Services minősítést, tanúsítva, hogy cégük elkötelezettséget vállal a folyamatos magas minőség és fejlődés mellett.

Költséghatékony kényelem

A munkaruha-szolgáltatás használatának számos előnye van. Az ügyfeleknek nem kell megvásárolnia a bérelt munkaruhákat, hanem havonta, heti szolgáltatási díjak formájában fizetik azokat. Így megtakarítják a ruhák beszerzési és raktározási költségét, nincs lekötött tőke, azaz a ruhákra és a raktározásra szánt pénzösszeget a saját tevékenységére fordíthatja, tehát egy egyszeri nagy összegű kifizetés helyett részletek fizetése történik – a két összeg különbözete pedig a főtevékenységbe, működő tőkeként visszaforgatva hasznosul. A hagyományos vásárlás esetétől eltérően a kilépett dolgozó ruhái nem képeznek fel nem használható készletet, hanem visszakerülnek a raktárba későbbi felhasználásra.

Bardusch Bértextília Kft.
9200 Mosonmagyaróvár Timföldgyári út 8.
+36 96/566 290
[email protected]
www.bardusch.hu

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink