Best Practice A Transmoduls Tervező és Gyártó Kft. már Kínában is jelen van (x)

A Transmoduls Tervező és Gyártó Kft. már Kínában is jelen van (x)

autopro.hu | 2014.11.03 17:42

A Transmoduls Tervező és Gyártó Kft. már Kínában is jelen van (x)

Szerelőrendszerek, célgépek, ellenőrző- és mérőgépek, robotos gyártó és szerelőcellák, szállítószalagok tervezésével, gyártásával, beüzemelésével és szervizelésével foglalkoznak. A szakemberek tudását az autóipar mellett az elektronika- és az élelmiszeripar használja fel.

– 1993-ban indult az igazi munka, akkor mikor a rendszerváltást követően a magyar gazdaság szétesett – emlékezik vissza a kezdetekre Maár Márton András ügyvezető. – Életpályánk elején nem voltak autóipari vevőink. Ezt hosszú folyamat eredményeként értük el. Csak úgy tudunk a piacon megmaradni, hogy évekre előre stratégiát dolgozunk ki és nem egyes üzletekben gondolkodunk, hanem partnerekben. Általában, mikor először ülünk le tárgyalni, csak ködös elképzelések vannak a partner részéről. Az üzlet azon múlik, hogy elhiszik nekünk, hogy képesek vagyunk megvalósitani az elképzeléseiket. Ez pedig csak a korábbi sikereknek köszönhetően lehetséges. Erősségünk a munkatársainkban keresendő: tudásalapú cégként jellemezném a Transmodulst, ahol nagy figyelmet szentelünk az innovációra, az új technológiák bevezetésére, es arra, hogy folyamatosan fejlesszük a dolgozóinkat – teszi hozzá.

Elmondta azt is, hogy partnereik leginkább alkatrészgyártókból kerülnek ki, és erős a jelenlétük az olyan cégeknél is, ahol elektromechanikai eszközök gyártásával foglalkoznak. Ennek fényében partnereik között olyan cégek találhatóak, mint a Continental, a Flextronics, az ABB, a Visteon, a Valeo, a GE, a Denso, a Delphi, az Eagle Industry, az Epcos vagy a Nemak. Megbízható munkájuk révén a világ számtalan pontjára eljutottak mar berendezéseik, igaz a legnagyobb súllyal – egyelőre – a hazai piacon vannak jelen. Szállitottak már gyártóberendezéseket Ausztriába, Lengyelországba, Franciaországba, Spanyolországba, Törökországba, sőt, Európán kívül is megtalálhatóak már a rendszereik az Egyesült Államokban es Mexikóban. A célok között szerepel, hogy Kínában tovább bővitsék piacukat.

– Magasan képzett dolgozóink vannak: a jelenlegi 82 munkatárs kétharmada felsőfokú végzettséggel bír, és a fizikai dolgozók is erősek szakmailag – teszi hozzá Maár Márton András ügyvezető. – Arra a szaktudásra épitünk, ami az embereinkben van. Hogy folyamatosan jól képzett szakemberekkel dolgozhassunk, szoros kapcsolatot ápolunk a helyi Pannon Egyetemmel, tovabbá együttműködünk a Budapesti Műszaki Egyetemmel, az Óbudai Egyetemmel, a győri Széchenyi István Egyetemmel és a Miskolci Egyetemmel is.

– Folyamatos fejlődesünk es bővitésünk meghatározó fordulópontja a vállalat életében a csarnokátadó. Rendkívül korszerű üzemcsarnokot avattunk fel, ami minden olyan igényt ki tud szolgálni, amelyre korábban nem volt módunk. Garázsból, bérleményekből vándoroltunk mindig egy picit nagyobba. Ez az épület kiszolgálja az igényeinket, megfelelő körülményeket tesz lehetőve a mérnököknek, tervezőknek, es azoknak is, akik a terveket megvalósitják. Úgy érzem, innentől kezdve mondhatjuk azt, hogy egy súlycsoportba kerültünk a külföldi cégekkel. Ezzel a gárdával es ezzel a csarnokkal minden adott, hogy elérjuk kitűzött céljainkat.

Kiemelt Partnereink