Best Practice A LogiMAT 2019 legnagyobb kiállítója

A LogiMAT 2019 legnagyobb kiállítója

Jungheinrich | 2019.02.22 10:30

A LogiMAT 2019 legnagyobb kiállítója

A Jungheinrich a LogiMAT 2019 kiállításon bejelentette a jövő raktári forradalmát. Az új ERC 216zi raklapemelő teljesen újragondolt koncepciójával szakít a jelenlegi konvenciókkal és nagyobb teljesítményt, biztonságot és hatékonyságot eredményez a raktárban. A kiállítás első napján világpremier keretein belül mutatták be az targoncát.

Az újdonság ereje abban rejlik, hogy mindig képes meglepetést szerezni. A LogiMAT 2019 kiállításon a látogatók ismét meggyőződhetnek a Jungheinrich rendkívüli innovációs erejéről. Magasabb, erősebb, hatékonyabb, ezek az ismérvei a standunkon kiállított két újonnan bemutatott termékünknek. Az egyik az új 6-os sorozatú EFG elektromos targonca, amely a nagyobb kihívásoknak is megfelel, a másik az EKS 412s típusú vertikális komissiózó targonca, amellyel új magasságok is elérhetők a raktárban nyilatkozta Christian Ehrlach, a Jungheinrich értékesítési és marketing igazgatója.

A legnagyobb kiállító

A korábbi évekhez hasonlóan a Jungheinrich ismét a LogiMAT legnagyobb kiállítója. A kiállításon 2019. február 19-21. között mutatta be a nemzetközi szakmai közönségnek az intralogisztika 4.0 kihívásaira kifejlesztett innovatív, biztonsági és hatékony megoldásait. A vállalat 1.164 négyzetméteren állította ki targoncáinak és megoldásainak széles választékát. A látogatók intelligens intralogisztikai megoldások egész világával ismerkedhettek meg. Idén ismét kizárólag lítiumion-akkumulátorokkal szerelt anyagmozgató gépeket mutattak be.

A Jungheinrich küldetése, hogy ne csupán egy megoldást találjon a sok közül ügyfelei számára, hanem egyenesen a legjobbat. Éppen ezért ügyfeleink egyéni céljai és kihívásai a LogiMAT 2019 kiállítás során is az első helyen állnak emelte ki Ehrlach.

Kategóriájában az első

A kiállítás kiemelt újdonsága a Jungheinrich saját fejlesztésű STC darabáru felrakógépe.

Forradalmian új elektromos raklapemelő világpremierje
Forradalmian új elektromos raklapemelő világpremierje

Energiahatékonyság, térkihasználás és rugalmasság szempontjából az STC kiemelkedő teljesítményű, és a kisalkatrész-tárolásra jelenleg a piacon elérhető legjobb felrakógép. Kategóriájában a rakodási teljesítmény terén semmilyen más gép nem tudja felvenni vele a versenyt mutatta be a gépet Erlach.

Nagyobb biztonság és hatékonyság

A Jungheinrich kiállításának másik fő témája a biztonság. A vállalat azt a célt tűzte ki, hogy termékeivel, megoldásaival és szakmai tanácsaival támogassa ügyfeleit a balesetek számának jelentős csökkentésében, és folyamatosan előtérbe helyezze a dolgozók, a raktár és az áru folyamatos biztonságát. A raktári folyamatok összetettsége és növekvő dinamikája miatt kialakuló lehetséges veszélyhelyzetek elkerülésére a Jungheinrich kifejlesztette a zoneCONTROL asszisztensrendszert, amely felismeri a veszélyzónákat, figyelmeztető jelzéseket ad és ezekben a zónákban automatikusan korlátozza a menetsebességet. A Jungheinrich az új rendszert a LogiMAT kiállításon az erre a célra kialakított tesztszakaszon mutatta be egy ECE komissiózó targonca működésén.

Kiemelt Partnereink