Best Practice Megéri: online árverésen a Sertec nagyteljesítményű gyorsprései

Megéri: online árverésen a Sertec nagyteljesítményű gyorsprései

Intergavel Kft. | 2017.03.07 15:00

Megéri: online árverésen a Sertec nagyteljesítményű gyorsprései

Értékesíti nagyteljesítményű gyorspréseit a SERTEC Auto Structures (Hungary) Bt. A napi munkában használt, 4000, 5000 és 8000 kN névleges teljesítményű eszközök eladására a cég az egyre népszerűbb online árverést, és az ipari árverések hazai szervezőjét, az Intergavel Kft.-t választotta.

Hirdetés

A hatalmas névleges nyomóerejű és nagy asztalmérettel rendelkező, padlószint felett 5-8 méter magasságú eszközökhöz lecsévélő, egyengető, előtoló és hulladékkihordó perifériák tartoznak. A préseket a tulajdonos folyamatosan karbantartja, használja. Kivonásuk a munkából is egyesével történik. A szállítás idejére több részre bontható nagy gépeket Ászárról, a cég telephelyéről kell a vevőknek elvinnie.

RASTER gyorsprés adagolóval, egyengetővel, lecsévélővel

Az összesen hat prés kora különböző, a legrégebbi 1984-ben, a három legnagyobb és egyben legújabb 1994-ben készült. Az eszközök árverése a kiszerelésük ütemében zárul. Az első nagyjából egy hónap múlva, míg az utolsó 2018 februárjában szállítható el az új tulajdonoshoz.

Bár a most eladásra kínált prések kétségkívül a nagyobb ipari berendezések közé tartoznak, nem ritka, hogy ilyen látványos darabok kerülnek fel az oldalra – nyilatkozta az árverésről Kocsis Csaba, az árverést szervező Intergavel ügyvezetője. Kivételes alkalom ugyanakkor, hogy az eszközöket most kompletten, teljes kiépítettségben lehet megvásárolni.

RAVNE gyorsprés adagolóval, egyengetővel, lecsévélővel

Volt, hogy egy teljes gyár berendezését kellett – igaz, több fordulóban – elárverezni, és nem ritkák a speciális megbízások sem, a gazdaság szinte minden területéről. Van olyan partnerünk, aki rendszeresen rajtunk keresztül értékesíti használt eszközeit, és szinte mindegy, miről van szó.

ERFURT gyorsprések adagolóval, egyengetővel, lecsévélővel

Úgy tűnik, hogy egyre többen látják be: az online ipari árverések átláthatók, egyértelműek, és gyakorlatilag minden gondot levesznek az eladók válláról. Ugyanakkor a vevőknek kivételes lehetőséget kínálunk olyan eszközök beszerzésére, amelyek új ára lehet, hogy túlterhelné a vállalkozás büdzséjét.

(x)

Kiemelt Partnereink